Weekoverzicht

Weekoverzicht #63

Weer een week voorbij, wat gaat het soms toch snel allemaal. De tuinman is geweest om de tuin winterklaar te maken (oftewel het is een kale boel), was mijn dochter jarig en ging ik overstag en kocht de eerste pepernoten. Kijk je mee hoe mijn week was?

Hello Fresh

Gegeten

De Hello Fresh box bracht ons weer 3 maaltijden. Maandag maakte ik de Cesaresse met kipgehakt en roomsaus, heel erg lekker was dit gerecht, op dinsdag aten we een Duits biefstukje met met pittige puree van zoete aardappel. Ik vond het zalig maar de puree vonden de kinderen niet lekker (ik zeg kinderen maar dat zijn ze natuurlijk niet meer haha). Op woensdag tenslotte de kipgyros met tabouleh ook weer lekker gegeten.

kleding plog #63

Broek verloren

Maandag had ik een klein broek probleempje haha ik had mijn nep lederen broek uit de kast gehaald (niet de blauwe maar de zwarte) en deze had ik dus sinds vorig jaar niet meer aangehad. Op het werk zag ik pas dat de coating helemaal los zat en ik dus zat te verkruimelen. Niet te doen en gedurende de dag viel er steeds meer coating van de broek haha -ik schaamde me wel- maar bleef dus netjes achter mijn bureau het grootste deel van de dag. Op zondag had ik lekker mijn huispak aan en de rest van de week ook met name truien. Het was er wel weer voor.

Winterjas

Ook trok ik deze week voor het eerst mijn nieuwe (bij de sample sale gescoorde winterjas aan). Het was dusdanig onstuimig dat het wel kon en op donderdag kon ik even tussen de regen door mijn lunch halen (gevulde paprika met salade) bij het lunchtentje bij ons kantoor om de hoek. Zondag was het behoorlijk warm en dus liep ik te zweten in deze jas. Het is nog een beetje raar weer. Draag jij je winterjas al?

Plog #63 (12)

LookFantastic

Ik was zeer in mijn nopjes dat de adventskalender binnenkwam, volgens mij was dat maandag. Maar de beautybox bleef nog steeds zoek helaas. Kreeg voor de tweede keer een mail van een annulering en vervolgens weer een afschrijving. Ik vind de customer service (de Engelse) erg goed en ik werd snel geholpen. Ik hoop dat de box maandag komt – dat staat op de planning – dus kan krijgen jullie de unboxing volgende week. De adventskalender blijft echt dicht tot 1 december – dat doe ik elk jaar – kijk dus ook geen spoilers en is dus een oprechte verrassing straks.

Jarige dochter

Op zaterdag was Isabelle 21 geworden. Hieperdepiep dat moest natuurlijk gevierd dus gezellig met de familie gegeten. Ze is lekker verwend zoals dat hoort op je verjaardag en we hadden een leuke dag. Wel had ik ook nog even snel roosjes gehaald op de markt.

Plog #63 (3)

Zondag

Was ik een beetje brak โ€“ ondanks dat het niet laat was zaterdag was ik toch een beetje moe. Lekker uitgeslapen toen naar de zonnestudio onder de collageen/vitamine D bank gegaan en even snel naar het dorp. Daar ging ik toch voor de bijl voor de pepernoten van van Delft. Ik koop ze altijd maar 1x per seizoen, ben er niet zo heel gek op dus 1x 4 zakjes gehaald en dan volgend jaar weer ๐Ÿ™‚ . Bij de Zara kocht ik nog deze oranje trui. Verder dus lekker lui op de bank gehangen.

Komende week ga ik op cursus, heb ik een afspraak bij een vrijwilligers instelling voor het werk en moeten we aan de slag voor Halloween en het kerstfeest. Maar dat lees je allemaal volgende week.

Hoe was jouw week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ik haat spoilers! Serieus waarom brengen ze anders een kalender uit!
  En wat erg van je broek, maar ach… je hebt het overleefd!

  Kom zo nog ff bijlezen! Ik heb het zo druk de laatste tijd, excuus van mij.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik snap wel dat mensen willen weten of ze ‘waar krijgen voor hun geld’ maar aan de andere kant dat is het ‘risico’ wat je neemt als je voor een verassing kiest nietwaar? Ik snap het ook niet goed ik wil het echt niet weten, te leuk om dit in december dagelijks te unboxen ๐Ÿ™‚

   Like

 2. Wat een mooie trui van de Zara! Die wil ik wel aan zien, hoe het staat. Ik ben dol op zo een knoop of strik. Wat een raar weer, zaterdag was ik op de fiets en had het zo koud in mijn trenchcoat. Maar zondag was het gewoon weer zwoel warm. Ik ben dus nu weer hoesterig en wat grieperig van dat rare weer. Vanavond de griepprik halen, heb ik die alvast binnen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s