Charlotte Tilbury

Charlotte’s Magic Cream

Bij Cult beauty kocht ik een paar maanden terug een probeer verpakking van de Charlotte Tilbury Magic cream. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik niet direct de fullsize heb genomen 😊 maar ja, het is een prijzige crème en je wilt toch graag weten of het wat is ja of nee.

Charlotte's Magic Cream

Maar goed, je leest mijn mening eigenlijk al direct, wat een heerlijke pot en wat een zalige inhoud. Ik begrijp heel goed dat deze crème een grote schare fans heeft inmiddels.

Over het product:

Online lees ik ook allemaal goede reviews en dit wordt er over de crème zelf gezegd.

De afgelopen 20 jaar heeft Charlotte gewerkt aan haar eigen huidverzorging, bekend als Charlotte’s Magic Cream. Een geheime mix van gepatenteerde anti-huidveroudering ingrediënten, hyaluronzuur en bloemenextracten die de vermoeide huid in een handomdraai transformeert.

Hoe droog of glansloos jouw huid er ook uitziet, het baanbrekende ingrediënt BioNymph Peptide Complex, bestrijdt het verouderingsproces op alle vlakken. Het stimuleert de productie van collageen en cel-energie en bestrijdt vrije radicalen, zodat rimpels verminderen en de huid gladder wordt.

Charlotte Tilbury Magic cream

Modellen

Ik lees dat de crème in eerste instantie bedoeld was voor ‘achter de schermen’ en dat het de teint van modellen voor een grote show moest verbeteren en laten stralen. Het heeft namelijk een aantal snelwerkende ingrediënten die direct je huid een fijne uitstraling geven. Het heeft ook een SPF 15, dat is niet heel hoog maar wel fijn dat het er inzit.

De formule is echt een beetje fluweelachtig, het ruikt zalig maar wel subtiel (groot voordeel wat mij betreft) en je huid voelt als babybillen zo zacht. Echt, heel erg fijn. Dit potje van 15ml is ongeveer zo’n 2,5 week meegegaan en toen was hij echt volledig leeg geschraapt (ik zocht nog naar de dubbele bodem maar helaas).

Charlotte Tilbury Magic cream

Charlotte Tilbury

Wat een fijn merk, nadat ik dus eerder al fan werd van de Healthy glow (lees hier mijn review) nu dus ook deze fijne magic cream. Dat hier binnenkort een fullsize pot van komt is duidelijk. Hij is best prijzig met zijn € 63,- bij de Bijenkorf of £ 49,- online bij Cult Beauty. Dat is voor de pot van 30ml. Er is ook een 50ml verpakking verkrijgbaar en dus een mini (die ik had van 15ml). Ik weet niet of het na de Brexit (als die er überhaupt komt) wijzigingen zullen zijn bij het bestellen van beautyartikelen vanuit de UK maar dat weten we snel genoeg denk ik.

Ik ben fan,

Annette

13 thoughts on “Charlotte Tilbury

  1. Lijkt mij zalig en het komt natuurlijk ook wel een voor dat een product niet aan je verwachtingen voldoet. Die Brexit gaat wel door volgens mij maar voor 31-12 wijzigt er niks. Overigens die prijs bij de Bijenkorf of online scheelt nog al. Kreeg voor Kerst een Bijenkorf bon dus misschien ga ik overstag.

    Geliked door 1 persoon

  2. Klinkt geweldig zeg! Er is een crème, (in een tube) en ik kan maar niet op zijn naam komen (vreselijk dat geheugen van mij) die door visagisten ook backstage vaak gebruikt werd. Zo een multifunctionele crème die ze als basis gebruikten of om de make-up weer te verwijderen bij de modellen… Ik heb hem een keer gekocht en hij was ook zo lekker. Misschien niet zo zalig als deze van Charlotte Tilbury maar direct een positief had ik erbij. Zo zie je maar weer, visagisten weten vaak perfect wat goed werkt!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Samples | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s