Sample Saturday

Redken – No blow Dry

Vandaag review ik de tube Redken No Blow Dry die ik in mijn Adventskalender ontving (klik hier voor de unboxing). Redken is een ‘kappersmerk’ en eerder heb ik al eens een heatmask van Redken geprobeerd (klik hier voor de review) dat was niet echt een succes.

Redken No Blow Dry

Wat voor product is het?

Een crème voor het haar. Speciaal geformuleerd voor fijn en dun haar, verkort de egaliserende crème de droogtijd terwijl het body, veerkracht en textuur geeft. Het haar voelt zacht, glad en pluisvrij aan met een moeiteloos gepolijste afwerking. Ideaal voor degenen die bezuinigen op warmtestyling of tijd te kort komen.

Welk merk betreft het?

Redken. Het is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1960. Het maakt deel uit van de L’oreal organisatie en richt zich dus echt op haar producten.

Redken No Blow Dry

Wat is de eerste indruk?

Ach, nee ik ben niet onder de indruk eigenlijk. Ik vind het op zich geen slecht product maar merk dat het niet helemaal lekker is voor mijn gevoelige hoofdhuid. Na het douchen breng ik een kloddertje aan op mijn vingers en masseer het dan door mijn handdoekdroge haar. Ik laat mijn haar altijd grotendeels opdrogen en dan blaas ik het alleen op het laatst nog een beetje droog. Ik merk niets van het feit dat het de droogtijd zou verkorten, sterker nog ik heb het idee dat mijn haar langer vochtig blijft dan dat ik andere ‘leave-in’ producten gebruik.

De geur is oké en verder zit mijn haar ook prima maar nee, niet onder de indruk en geen wow effect.

Redken No Blow Dry

Kopen of niet kopen?

Nee, met zijn ruim EUR 18,- voor een tube laat ik deze lekker voor wat hij is. Ik krijg er niet echt enorme jeuk van (hoofdhuid) maar merk wel dat ik af en toe een beetje kriebel heb 🙂 . Leuk om deze tube geprobeerd te hebben en ik heb er ook best een paar weken mee kunnen doen want hij is wel zuinig in gebruik. Ik denk dat er betere producten zijn.

Annette

 

20 thoughts on “Sample Saturday

  1. Nee, ik ben ook niet enthousiast, sowieso spreekt de ‘claim’ me al niet aan; ‘ verkort de droogtijd’ het is niet dat ik nu dagelijks úren aan het fohnen ben dus ik ben nooit specifiek naar iets op zoek geweest om dat proces minder lang te laten duren;-)

    Geliked door 1 persoon

  2. Hmmm bummer! Ik heb ooit een spray gehad van KMS en die werkte wel als een tierelier. Nu gebruik ik zo’n speciale handdoek, werkt ook goed! Die sprays zijn namelijk wel heel leuk maar ik vind dit wel altijd echt pure luxe producten hihi. Daar geef ik dan weer niet snel geld aan uit.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s