Unboxing

LookFantastic adventskalender 2017

Voor wie mij ook via Instagram volgt is het wellicht geen verrassing meer maar ik doe graag nog even een recap van wat er allemaal voor prachtige items in de LookFantastic adventskalender zaten dit jaar.

De totale waarde van de adventskalender is meer dan 300 pond. Ik kon hem kopen met een mooie korting omdat ik ook een abonnement heb op de maandelijkse box. Zo werd hij toch wat betaalbaarder en kon ik dit mooi kerstkado voor mezelf kopen. Ik ben heel blij mee alles wat erin zit en je zult sommige items zeker terug gaan zien in een volledige review of Sample Saturday.

Als er iets bij zit waar je nieuwsgierig naar bent laat het dan zeker even weten in de comments.

Annette

 

15 thoughts on “Unboxing

  1. EINDELIJK de tijd om uitgebreid een filmpje van je te bekijken. Wat een zalige box inderdaad, ik zag regelmatig Insta’s van je voorbij komen. Dit is wel de adventsbox der boxen hoor, poe. Ik vind je halflange haar erg mooi zo trouwens.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Omorovicza | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Korres | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s