Omorovicza

Queen of Hungary Mist

Het duurste product uit mijn LookFantastic adventskalender (klik hier) is ongetwijfeld dit flesje facemist van Omorovicza. Met een whooping EUR 65,- ook wel de duurste facemist die ik heb getest in mijn beautybloggers loopbaan 🙂 .

Omorovicza Queen of Hungary Facemist

Ik ben dol op facemists en heb er ook al diverse reviews over geschreven. Bijvoorbeeld deze heerlijke facemists van Kiehl’s -> klik hier voor de review of deze meer betaalbare versie van The Body Shop klik hier voor de review.

Eerst iets over Omorovicza:

Omorovicza is een Hongaars merk gebaseerd op de  geneeskrachtige eigenschappen van het Hongaarse thermale water.  De eigenaren van Omorovicza maakten gebruik van de thermale wateren en waren verbaasd over de transformatie van hun huid. Ze riepen daarom de hulp in van een met een Nobelprijs bekroond laboratorium om deze genezende wateren te gebruiken in een baanbrekend nieuw assortiment luxe huidverzorgingsproducten.

In 2006 werd Omorovicza Cosmetics officieel gelanceerd met een winkelopening in Boedapest en sindsdien produceren we bekroonde huidverzorgingsproducten. Vandaag bevat het Omorovicza huidverzorgingsassortiment bijna vijftig producten die uit vier collecties bestaan.

Omorovicza Queen of Hungary

Ik had al eens een reiniger van dit merk in mijn LookFantastic box gehad en was hier zeer over te spreken. Deze wilde ik graag fullsize aanschaffen. Maar ai, EUR 60,- voor een reiniger was mij toch een beetje te veel van het goede, voor een crème heb ik dat wel over maar een reiniger die je zo weer van je snoetje spoelt gaat het me net even te ver.

Terug naar de facemist:

Een verfrissende facial mist voor instant hydratatie. Deze heerlijke naar neroli en rozen geurende gezichtsspray verfrist de huid en verheldert de geest onmiddellijk. De toner is geïnspireerd op ’s werelds bekende parfum Eau de la Reine d’Hongrie, oftewel Hongaars water, dat in de veertiende eeuw in opdracht van de Hongaarse koningin Elisabeth werd gemaakt. De gezichtsspray is zeer geschikt als opfrisser tussendoor of als toner na het reinigen. Spray ’s ochtends en ’s avonds vanaf een afstand op de huid na het reinigen. Geschikt voor de gecombineerde/normale huid.

Tip: Spray een klein beetje Queen of Hungary Mist over je make-uplook, zodat het beter en langer blijft zitten.

Omorovicza Queen of Hungary

Ingrediënten

Oranjebloesem, roos en salie reinigen en tonen de huid. Appelpectine zorgt voor langdurige hydratatie en souplesse. Het gepatenteerde Hydro Mineral Transference-transportsysteem staat garant voor een soepele, frisse en jongere huid door mineralen diep in de huid in te brengen.

De mist heeft echt een hele fijne nevel waardoor je hem wel wat dichter op je gezicht moet houden als dat ik normaliter zou doen met een facemist. Maar wat een heerlijkheid. Ik gebruik hem vaak na het douchen om lekker mijn gezicht op te frissen en ‘tussendoor’ om even een frisse boost te krijgen. Ja hoor, dikke duim omhoog voor dit product. Hij komt ook nog eens voor LookFantastic in een roze glazen fles. Deze ga ik met heel veel plezier helemaal opgebruiken.

Gebruik jij wel eens een gezichtsmist?

Annette

23 thoughts on “Omorovicza

  1. Wat leuk dat je zo’n product op deze manier kan uitproberen, hij ziet er super de luxe uit en fijn dat jij er ook zo tevreden over bent. Ik gebruik ook regelmatig face mists, vooral op warme dagen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Omorovicza | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Omorovicza | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s