Opgemaakt

Opgemaakt November 2018

Daar is hij dan de laatste maand van het jaar. Ik heb een roerig jaar achter de rug dus ben heel erg toe aan 2019 haha. Eerst de opgemaakte producten van November aan jullie laten zien, man wat een doos vol deze keer. Toevallig leek alles op te gaan dus de doos is tot de nok toe gevuld. Veel kijkplezier en benieuwd of er wat er bij jou opging? Laat het me weten in de comments. De foto’s met eventuele blog reviews vind je onder het filmpje.

Annette

IMG_0627-BorderMaker

Haarkleuring van Balea, Baby olie (gekocht bij de DM), een haargel (van Timo), Secret deodorant (klik hier voor een review), System Professional shampoo en de crèmespoeling van de L’oreal klei aarde lijn.

IMG_0628-BorderMaker

Twee tandpasta’s die ik kocht bij de DM, een gezichtsreiniger van Monu, een Balea douchegel, een oog make-up remover van de Nivea, Garnier Micellair water (review? klik hier) en een scrub voor de hoofdhuid uit de vorige Lookfantastic adventskalender (klik hier)

img_0629-bordermaker.jpg

De essence eyebrowgel en een blush, twee lipsticks die helaas niet meer goed waren. Ik brak wederom een kwast 😦 de heerlijke Garden of Wisdom Vitamine C serum,  een serum van The ordinary, twee oogcreme’s die van Vichy en Balea (beide zalig), twee reinigers, Exuviance (echt een topper) en Korres, en het serum Chono Active van Dr. Pierre Ricaud (lees hier mijn review).

11 thoughts on “Opgemaakt

  1. Ik wil de oogcrene van Balea weleens proberen! Hoop dat Dortmund een DM heeft, daar ga ik de 15e heen. Je hebt inderdaad een hoop opgemaakt! De secret vind ik heel goed, alleen smeer ik denk ik te heftig want ik zie het steeds op mijn kleding

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s