Opgemaakt

September 2017

Hallo Oktober ik kan niet geloven dat het laatste kwartaal van start is gegaan. De herfst laat zich zien met alle voor- en nadelen van dien. In September maakte ik weer het nodige op, het ligt in de prullenbak maar uiteraard niet voordat ik even alles aan je laat zien en vertel wat ik ervan vind.

Onder het filmpje de foto’s met de klikbare links naar de volledige reviews.

Annette

L'oreal Elvital

Deze haarkleuring blijft mijn favoriet, dekt mijn grijze haren goed en is een mooie kleur. De shampoo uit de klei-serie heb ik gereviewd, Klik hier voor het artikel. Ook de anti-haarbreuk serie vind ik fijn.

Balea, Dr. Pierre Ricaud, Biosilk

Baby-olie maak ik ook geregeld op dat gebruik ik direct na het douchen voor een goede vochtboost op mijn huid. De Balea douchegels gaan altijd wel op. Dit was een zalige limited edition geur. De haarolie van Dr. Pierre Ricaud vond mijn dochter een topper en besprak ik in dit artikel (klik hier). Biosilk is ook top en het artikel lees je hier met een fijn budget alternatief.

The Ordinary, Darphin, Mane 'n Tail, First Aid Beauty

Over de vitamine C van The Ordinary lees je in dit artikel alles (klik hier). De facial pads van First Aid Beauty heb ik ook al eens in fullsize gehad en kun je hier vinden. Mane ’n Tail zat in de LookFantastique box echt zalig een ook de Darphin creme was super (klik hier).

8 thoughts on “Opgemaakt

 1. De Vitamine C van The Ordinary heb ik ook, maar vind de crème ook vreemd aanvoelen. Apart dat jij dat bij de tweede tube pas had.Die korreltjes verdwijnen bij mij niet. Wat zou dat toch zijn? Je zou denken dat je huid dan wellicht verzadigd is dat die korreltjes niet “intrekken”…

  Geliked door 1 persoon

  • ja ik dacht ook dat dat het was, dacht mijn huid is er nu zo aan gewend neemt het niet meer op. Als ik daarna een serum of crème deed kon ik het wel helemaal inwrijven dus dan verdween de korrel wel…. nu dus maar die met siliconen proberen ik lees er wel goede reviews over. De korrel is daar helemaal uit in elk geval 🙂

   Like

  • Klopt ik vind het zonde om ‘heel zuinig’ te doen ook als iets best prijzig is. De actieve ingredienten zijn vaak zo verdwenen dus smeren maar…. is mijn motto. Maak wel altijd netjes op waar ik aan begin dus heb niet vanalles open staan…..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s