Starbucks

Chilled Classics

Ik ben geen koffie drinker dat weten jullie maar voor ijskoffie maak ik altijd een uitzondering. Dat vind ik heerlijk en ik was dan ook zeer in mijn nopjes dat ik werd uitgekozen om de Starbucks Chilled Classics te gaan testen.

Starbucks Skinny Latte

Het mooie weer komt er weer aan, de lente hangt in de lucht en we hebben al een paar mooie dagen gehad. Geloof me, er volgen er zeker meer. Het liefst zit ik dan buiten in de tuin met een boek en een versnapering wat te eten en te drinken. Starbucks maakt het ons makkelijk om nu via de supermarkt een lekkere ijskoffie klaar te hebben staan voor die verwenmomentjes. Voor mij is dat dus met name met mooi weer 🙂

Starbuck Cafe Americano

Er zijn 5 verschillende smaken en ik neem je even mee langs alle varianten. We beginnen met mijn favoriet dat is de Skinny Latte. Deze is namelijk met lactosevrije melk en zonder toegevoegde suiker. Ik wil nog wel eens heftig reageren op melkproducten dus dit is een goed alternatief en lief voor mijn darmen. Lekker romig dus maar minder calorieën en zoals gezegd lactosevrij. Yeah! Go Starbucks!

De minst lekkere vind ik de Caffe Americano dit is echt een rijke en volle espresso en ook al zit er melk in hij is toch qua smaak het sterkst.

Starbucks Caffe Latte

De ‘gewone’ Caffe Latte is ook lekker, een perfecte mix van rijke espresso en romige melk. De lichtzoete variant is gebaseerd op de originele Starbucks Caffe Latte.

Caramel Macchiato hmmm deze vind ik ook lekker. Het is echt een klassieker. Dit is een combinatie van Starbucks Espresso Roast met romige melk en karamelsiroop. Ja hoor, goedgekeurd door ondergetekende.

Starbucks Caramel Macchiato

Tot slot de Cappuccino, ik vermoed dat dit toch wel de meest populaire koffie is die er bestaat? Ook hier is weer de Espresso Roast gebruikt maar dan met melk en een vleugje cacao.

Starbucks Cappuccino

Op de Americano na kunnen ze allemaal mijn goedkeuring wel wegdragen. Ik heb ze voorzichtig getest want zoals gezegd heb ik een lactose gevoeligheid en als ik dit elke dag zou drinken zou ik flink beroerd worden maar 1 a 2 per week is oké als ik er maar een paar dagen tussen laat. Heel leuk om te proberen en uiteraard ook om de koffie te delen met familie en collega’s. Dit soort acties maakt mij als ‘blogger’ altijd heel populair. Als ik met proeverijen aan kom is het altijd goed hahaha.

Gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt dus deze #chilledclassics. Heb jij al eens een Starbucks uit de supermarkt geprobeerd?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

16 thoughts on “Starbucks

 1. Ik heb ze ook mogen testen en vond de skinny latte het lekkerste.
  Lastig zo’n lactoseintolerantie. Volgens mij zitten er in heel wat producten melkbestanddelen waar je pas achter gaat komen als je er niet tegen kunt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik koop ze weleens voor tijdens een lange autorit. En als er ergens een Starbucks zit waar ik langskom drink altijd lekker een latte. De Skinny ken ik niet, ga ik eens proberen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een heerlijke test! Ik heb wel eens zo een beker gekocht, maar vaker de gewone huismerken. (vanwege de prijs) Ik had geen idee dat Skinny Latte een magere variant was. Ze klinken allemaal heerlijk!

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk dat je deze hebt getest! Alleen vervelend dat je er eigenlijk niet zo goed tegen kunt qua lactose. Wel fijn dat de Skinny Latte in dat opzicht wel goed is! Zelf heb ik de normale Latte en de Caramel Macchiato variant al geprobeerd. Stiekem zit ik de laatste tijd echt in een ijskoffie met karamelsmaak fase haha.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s