Nagels #38

Herome – Brilliant Beige

Een lieflijk kleurtje, ik kan niet anders concluderen dan met dit lakje van Herome. Toen ik laatst bij de Etos was trof ik een heel rek met Herome lakjes aan in travelsize. Kleine flesjes voor EUR 2,99. Wel handig want ik gebruik tegenwoordig zelden een nagellak voor de 2e keer.

Herome Brilliant Beige

Als blogger vind ik het toch leuk om jullie elke keer een ander lakje te laten zien dus mijn nagellak collectie dikt elke maand weer met een flesje aan. Eind vorig jaar heb ik wel een heel tasje met lakjes weg kunnen geven dus dat ruimde weer lekker op maar alsnog heb ik er een behoorlijke doos vol van staan.

Nu we toch echt in het voorjaar zitten veranderen de kleuren lak die ik leuk vind ook weer. De donkerdere kleuren gaan weer even in de wacht en de pastel en zachtere tinten of juist hele felle kleuren komen meer aan bod.

Deze keer dus Briljant Beige al moet ik zeggen dat hij toch wat meer naar roze neigt. Het is een beetje hoe het licht erop valt dan is hij inderdaad wat meer beige maar zo op het eerste gezicht zou ik toch spreken van een zachtroze kleur.

Herome Brilliant Beige

Ondanks het kleine flesje heeft hij wel een ‘gewoon’ kwastje die best lekker breed is en dus makkelijk lakt. Hij dekt prima en ik draag op de foto’s 2 laagjes en een blanco topcoat. Ja hoor, goed gekeurd dit lakje kan niet anders concluderen. Er is een enorme variatie aan kleurtjes te verkrijgen dus mocht je de display tegenkomen met al deze travelsizes ga dan zeker even kijken of er ook een kleurtje voor jou bij zit.

Welke kleur nagellak draag jij op dit moment?

Annette

14 thoughts on “Nagels #38

  1. Staat je erg mooi en heel erg classy. Ik vind Herome een onterecht ondergeschoven kindje. Ik draag momenteel Caption nagellak, die na twee weken (echt mijn record, want had er even geen zin in) dringend aan vervanging toe is.

    Geliked door 1 persoon

    • Ik gebruikte altijd de nagelverharder van Herome voordat ik een kunstlaagje deed die vond ik echt heel goed maar mijn duimen met name bleven scheuren vandaar dat ik voor een laagje nu op mij eigen nagels heb gekozen. Nooit meer gebroken nagels en toch niet zo’n dikke laag als de meeste acryl nagels hebben. Ziet er natuurlijk uit en beschadigd mijn eigen nagels niet.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s