Missers 2016

Missers 2016

Het jaar zit er bijna op dus doe ik net als in 2014 en 2015 een overzichtje van mijn missers van 2016. Producten die de blog nooit hebben gehaald of producten die me enorm zijn tegen gevallen. Dat lag niet altijd aan het product maar soms was het gewoon niet geschikt voor mij of viel de werking tegen. Nogmaals, dat betekend niet dat het product niet goed is maar voor mij was het een domper. Kan gebeuren!

Voor mijn Friday Finds kocht ik deze theezakjeshouder. Althans ik was in de veronderstelling er 6 te ontvangen dus speurde in de enveloppe en vond alleen dit louzy oranje slakje hahahaha. Volgende keren heb ik netjes de omschrijving gelezen om een volgende teleurstelling te voorkomen. Doet prima zijn werk maar hoopte op 6 slakjes dus dompertje dit.

Dan een wimperserum van de Balea. Ik heb dit mooie serum van Superlash al een tijdje in gebruik maar ja, 50 euries is geen kattenpis dus bij de DM spotte ik dit serum van Balea. Die ging mee (ik geloof een euro 4,-) in de hoop goddelijk lange wimpers te krijgen. Helaas. Het serum doet helemaal niets, jammer dus toch maar wat meer betalen en gegarandeerd succes.

OGX Keratin Oil Shampoo Conditioner

Ook een misser voor mij was de shampoo en de conditioner van OGX niet goedkoop met ruim een tientje de fles (al was het bij de DM wederom een paar euro goedkoper) maar ik moet gewoon geen haarproducten met (argan)olie meer halen. Dikke misser wat mij betreft maakt mijn fijne haar veel te snel vet en het valt gewoon niet meer. Nope, note to self: NIET MEER DOEN.

Essence Colour & Care

Op nagelgebied had ik 1 misser dit jaar en dat was de nagellak van Essence die voor sterke nagels moest zorgen. Mweh! Nope, sterker nog iemand die nooit chips of bladderende nagels heeft had nu echt shit-nagels trust me, dit was geen goede aankoop. De kleur vond ik prachtig maar ook bij mijn dochter gingen haar nagels kapot. Bummer!

Thomas Rydahl

Tot slot dan het boek dat me het minst kon boeien dit jaar en dat was de man met de 9 vingers. Het verhaal was oké op zich maar door de enorme hoeveelheid pagina’s werd het op bepaalde stukken te langdradig het had prima met 100 pagina’s minder gekund.

Dat waren ze dan mijn lijstje van minst favoriete producten van 2016. Geen echte hele dramatische dingen gelukkig. Door en voor mijn blog kom ik met zoveel leuke zaken in aanraking en fijne merken dat een missertje wel eens gebeurd maar ook dat hoort erbij. Hierdoor kan ik hopelijk anderen voor een miskoop behoeden maar nogmaals wat voor mij niet werkt kan voor jou de hemel op aarde zijn natuurlijk. Zoveel mensen zoveel wensen.

Had jij dit jaar een miskoop en zo ja wat was het?

Annette

9 thoughts on “Missers 2016

  1. Nou, wat stom zeg… nee eerlijk Balea is super, maar ook het decolleté serum was een grote b-shit! Het deed niks bij mij. Heeft het blog ook nooit gehaald, wel de prullenbak 😂

    Goed dat je hier ook aandacht aan besteed.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s