Mijn miskoopjes van 2014

Miskoopjes, we doen ze helaas allemaal wel eens nietwaar? Gelukkig met alle blogs en review sites die er tegenwoordig zijn ben ik al voor menig miskoopje behoed maar ja, het is toch nog een paar keer gebeurd dit jaar. Ik zet ze voor je op een rijtje zodat jij niet dezelfde fout hoeft te maken 🙂 Maarrrrrrr als disclaimer: Dit is mijn mening, wellicht vind jij de genoemde items wel toppers dat kan natuurlijk!

Als eerste een haarborstel. Al jaren gebruik ik een Tangle Teezer. Top product en mijn klitten zijn goed door te kammen. Het werd hoog tijd voor een nieuwe. Eigenwijs als ik was ging ik voor een ‘dupe’ stom natuurlijk maar ja. Deze kocht ik bij de Etos. De prijs was rond de EUR 15,- dus net zoveel als een ‘echte’, nog stommer dus :(.

IMG_1426                IMG_1432

Anyway deze borstel dus. Auw! Nope mijn haar wordt niet ontklit, ik trek er mijn haren mee uit mijn hoofd en hij doet gewoon zeer…..Hij is keihard en als je de borstel over je hoofd haalt doet het gewoon zeer op je hoofdhuid. Big miss dus. Balen en snel een echte nieuwe Tangle Teezer gekocht. Wel zonde van die 15 euro.

Bij de Action kocht ik deze eyepencils. Ze zitten per twee in een pakje en kosten maar een euro of zo. Weet het niet meer precies. Met crème oogschaduw is het natuurlijk altijd een beetje afwachten maar de swatches die ik maakte op mijn hand zagen er nog hoopvol uit. Maar helaas op je ogen zie je er helemaal niets van en is de crème binnen no time in de plooien verdwenen. De eyeliner is nog wel oke maar ook daar zie je al snel niets meer van. Ook al is het goedkoop, skippen deze, zou ik zeggen.

IMG_1019    IMG_1022    IMG_1025

In mijn kastje in de badkamer vond ik een flesje Rescue spray van Schwarzkopf en ik dacht waarom heb ik deze niet opgemaakt? Na het douchen dus lekker de boel ingesprayd. BUMMER….. heel vet hoofd. Shit! O ja, daarom dus. Helaas zodra je haar droog is heb je dus binnen no-time een vettig gevoel en de volgende dag moet je echt je haar weer wassen want ziet het er gewoon vies uit. Nee, deze gaat onopgemaakt in de prullenbak. Je kunt het flesje zien in mijn opgemaakt video.

IMG_1804       IMG_1805

En dan nog een kledingstuk. Deze leuke kokerrok. Ik kocht hem bij de New Yorker, gepast en goedgekeurd. Dus thuis de kaartjes eraf en in de kast. Na een paar weken dacht ik, o ja, die leuke rok, dus aangetrokken en toen op naar de badkamer voor de make-up. Huh? Ik kon dus niet lopen met deze rok, hahaha er zit geen splitje in dus je kunt er alleen hele rare kleine stapjes mee zetten en dat ziet er idioot uit natuurlijk. Ik heb hem toch aangehouden die dag maar voelde me alles behalve lekker in deze rok (en ik ben al niet zo van de rokken :)). Oplossing zou zijn een split erin maken natuurlijk maar ik heb de rok bekeken en ik zou niet weten hoe ik het moet doen want hij heeft geen naden waar je dus een knip in kunt zetten. Nope, in de zak van Max dan maar…. Gelukkig was hij niet enorm duur ik geloof een euro of 15 maar toch jammer.

IMG_2120

De ‘schade’ valt dus uiteindelijk mee maar deze vier producten wilde ik je niet onthouden.

Wat is jouw miskoop geweest waarvoor je mij en de andere lezers wilt behoeden?

Annette

20 thoughts on “Mijn miskoopjes van 2014

 1. Wat een leuk artikel zo op het eind van het het jaar. Mijn miskoopjes zijn exact dezelfde oogpotloden van de Action, en haarspul voor op de hoofdhuid voor ouder wordend haar, volgens mij was die van Andrélon.Krijg enorm veel jeuk op mijn hoofd. Ik heb de dupe borstel bij het Kruidvat gehaald en die werkt perfect. Kostte rond de 5 euro.

  Like

 2. Wat een leuk artikel! Mijn miskoop van het jaar is de BB cream van Guerlain. De kleur is toch net te licht voor mij en daardoor word ik een soort spook. Maar ik meng hem nu met Lancaster Flash Bronzer, dan valt de schade mee ;).

  Like

 3. Ik ben heel goed in kleding kopen, die ik uiteindelijk niet eens aan durf te trekken. “volgend jaar heb ik een strakke buik genoeg voor die crop top, dus ik neem hem gewoon mee!” Zal je zien dat er van dat voornemen niks gaat komen en die crop top maar in de kast blijft liggen haha

  Like

 4. Leuke blog! Dat flesje van Schwarzkopf heb ik ook en als je teveel gebruikt word je haar idd vet. Ik spray het eerst op mijn handpalm en dan in de onderste helft van mijn (lange) haar. En als ik ga zwemmen spray ik mijn haar helemaal in, zodat het niet uitdroogt door het chloorwater.

  Misschien heb je wat aan mijn tips & hoef je m niet weg te gooien.. 😉 Liefs, Diantha

  Like

 5. Pssst is het niet 2015? 😉
  Miskoopjes..Oeh ehh daar heb ik er wel genoeg van. W7 palettes bijvoorbeeld, maakt niet uit welke maar de kwaliteit is gewoon een tegenvallertje. En de Yes they’re real eyeliner van Benefit, een rampenfonds 😀

  Like

 6. Pingback: Missers 2016 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s