Age Perfect

L’oreal Age Perfect Essence

Op de boot van Dover naar Duinkerke kocht ik dit nieuwe Essence van L’oreal. Ik kan er geen Nederlandse omschrijving van vinden dus volgens mij is het (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. De omschrijving op de verpakking klonk mij goed ik de oren dus ik wilde het graag proberen.

L'oreal Age Perfect Glow re-activating essence

Dit Essence is echt voor de dames op leeftijd 🙂 want met het ouder worden van onze huid wordt de boel wat slapper en minder stevig (treurig maar waar). Ook wordt de huid vaak wat dunner en wordt de circulatie minder. We zien er vaak wat vermoeider uit en de natuurlijke blos is verdwenen. Huilen jullie al?

Maar daar is L’oreal dan met de oplossing (hoera!) met dit geconcentreerde Essence. Essence is redelijk nieuw en gebruik je als eerste stap in je verzorging (dus voor een eventueel serum en dagcrème) ze combineren Calcium (versterkend) en microparels uit Roos (verfraaiing) om de huid weer in conditie te krijgen.

L'oreal age perfect golden age essence

Essence is een vrij waterige substantie (vergelijkbaar met een serum maar net wat dunner), je kunt het op een wattenschijfje doen en daarmee over je gezicht gaan maar zelf vind ik dat zonde omdat er dan zoveel product verloren gaat in het wattenschijfje. Ik breng dus een beetje (paar druppels) op mijn vingertoppen aan en masseer het over mijn huid (of inkloppen zoals de beschrijving ook wel aangeeft). De geur is heel subtiel en vervliegt vrijwel direct. Het product trekt snel in en je kunt dus daarna je serum en/of je dagverzorging aanbrengen.

Het product gebruik je overdag en het verfrist en maakt glad (vermindert de tekenen van vermoeidheid). Het verfrist en hydrateert. Je huid krijgt een gezonde gloed en ziet er dus frisser uit. De (natuurlijke) kleur in je gezicht komt terug en zou en mooie ‘rosy glow’ moeten krijgen. Hoe langer je het product gebruikt hoe beter zichtbaar het effect moet worden.

Ik ben er niet helemaal over uit wat ik van het product moet vinden. Ik heb het product een paar weken gebruikt, zag niets, heb het vervolgens een paar weken laten staan en vervolgens een tweede poging ondernomen. Ik ben niet helemaal overtuigd maar het kan natuurlijk zijn dat mijn huid toch in een goede conditie is (ha!) en dat je beter resultaat ziet als je huid wat minder goed is?

L'oreal Age Perfect Glow re-activating essence

Ik betaalde (uit mijn hoofd) volgens mij rond de EUR 13,- voor dit flesje waar je heel lang mee doet omdat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt elke dag. Als het in Nederland verkocht gaat worden gaat het wellicht een paar euro meer kosten (want de boot was taxfree). Vaak zijn er op de producten van L’oreal wel goede aanbiedingen bij het Kruidvat of de Etos.

Zou dit serum ook iets voor jou zijn?

Annette

25 thoughts on “Age Perfect

 1. Bij de huidverzorging van L’Oreal heb ik ook vaak gemengde gevoelens. Het zier wel aantrekkelijk uit, als zo een goedje wat je vaak ook in fleece maskers vindt..
  Ik ben net wakker dus eerst dacht ik aan make-up merk essence en toen aan haarverf…even wakker worden..

  Like

 2. Nog een stap… mijn ‘ritueel’ duurt me al lang genoeg 😀 Ik ben daarentegen wel een L’Oréal fan. Ze hebben goede producten aan een goede prijs en vaak nog in promotie! Maar deze ga ik, na het lezen van je review, maar nog effe zo laten…

  Op de zijkant van het doosje staat waarschijnlijk een leeftijdscategorie aangeduid, welke is die? Ik had onlangs iets vast van L’Oréal waarvan ik dacht ‘hebben!’, maar het was voor de 60+ huid dus heb het nog maar effe zo gelaten 🙂

  Like

 3. Het klinkt op zich veelbelovend, alleen jammer dat je niet echt een verschil merkt. Toch denk ik dat het psychologische aspect al wel fijn is, qua dat je het idee hebt dat je iets doet voor je huid.

  Like

 4. Ik begin langzaam ook rimpels te ontdekken, maar heb ergens een keer gelezen dat als je er te vroeg mee begint dat de rimpels dan sneller komen. Of zoiets. Wel fijn dat het product zo snel intrekt.

  Like

  • Vanaf je 25e (ik weet niet hoe oud je bent?) kun je gerust beginnen met anti-rimpel producten hoor dan begint het ‘verval’ 🙂 en neemt de elasticiteit van je huid af. Dus als je rond die leeftijd bent kun je prima beginnen. Dit product is echt voor de rijpere huid dus vanaf een jaar of 40 🙂

   Like

 5. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Sunday Riley | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s