Nagels #26

Essence Colour & Care

Het voorjaar is nu echt begonnen en we hebben de eerste zomerse dagen achter ons. Hebben jullie er ook zo van genoten? Als lakje koos ik deze keer voor deze heel zachtroze kleur van Essence.

Essence Colour & Care

Voor het eerst moet ik zeggen dat ik enorm teleurgesteld ben in een lakje van de Essence. Dit heet ook nog eens een Strenghtening nail polish, nou helaas. Ik heb nooit chips of beschadigingen maar met deze lak had ik deze al na een week. Er brak zelfs een klein stukje van mijn duimnagel af en dat heb ik in de 10 jaar dat ik nu een verhard kunstlaagje op mijn nagels draag (lees hier) echt nog nooit gehad.

De kleur is echt prachtig en hij dekt eigenlijk al na 1 laagje maar ik draag er hier zoals altijd 2 en een topcoat. Mijn dochter had dit lakje gekocht en ik was gelijk fan van de kleur. Mijn dochter heeft geen kunstnagels en bij haar zijn de chips en het (af)bladderen en splijten van haar nagels nog erger.

Geen aanrader dus dit lakje als je op zoek bent naar een lak die lekker lang blijft zitten, voor een dag of 2 is hij prima maar daarna beginnen de problemen.  Het lakje kost EUR 1,99 en is er in 4 verschillende kleuren (roze, lila, zacht groen en zacht geel). Ik weet dus niet of de andere lakjes ook zo slecht zijn maar deze heeft helaas de test bij mij niet doorstaan. Je koopt Essence onder andere bij het Kruidvat.

Annette

23 thoughts on “Nagels #26

 1. Oei dan moet er wel iets in zitten wat nagels afbreekt of althans kunstnagels/laagje. Zou ze er zo over mailen want dit is echt niet de bedoeling. Om mijn nagels goed te houden gebruik ik rejuvacote, echt een wondermiddel!

  Like

 2. Ik vind dit zoooo’n mooie kleur voor nagellak! Die kleur zou ik zelfs in de winter nog durven te dragen. Maar, zoals jij dit probleem met dit lakje hier omschrijft, zo heb ik met alle lakjes een probleem. Bij mij blijft nagellak meestal nog geen dag zitten. Jammer, hoor.

  Like

 3. Bij mij bleef dit lakje wel lang zitten maar kreeg inderdaad opeens splijtende nagels erna. Super vervelend, heb nog steeds een verticale scheur in een nagel. Wat moet je daar nu mee?

  Like

 4. Ik snap het niet! Ik heb deze ook gekocht en ben er zo tevreden van! Ik heb met andere lakjes echt vaak dat mijn nagels mee afbreken, en met deze had ik het juist niet! Heel erg vreemd!

  Like

 5. Pingback: Missers 2016 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s