Look Fantastic

Look Fantastic Beautybox

April 2017

Sinds 3 maanden heb ik een abonnement op een Engelse beautybox. Mijn abonnement op de Styletone loopt in Mei af (ik ontvang dus nog 2 boxen) en heb besloten mijn abonnement niet te verlengen maar naar een ander box op zoek te gaan.

Al een tijdje ben ik regelmatig op Engelse beautysites te vinden en met name skincare ofwel huidverzorging vind ik gewoon heel leuk om te bekijken en te zoeken naar merken die bij ons (nog) niet bekend of te krijgen zijn. Zo vond ik ook het abonnement op de Lookfantastic Beautybox. Elke maand een leuke kennismaking met producten die je ook op hun uitgebreide beautysite kunt kopen.

Look Fantastic Beautybox april 2017

Ik heb besloten om het een half jaar te proberen en dit is dus de derde box alweer die ik mocht ontvangen. Hij bevalt me zo goed dat ik heb besloten hem voor jullie te unboxen (dacht, er zitten vast wel liefhebbers bij of gewoon lezers die net als ik altijd nieuwsgierig zijn wat er nu zoal in die boxen wordt gestopt) 🙂 . Gaan we!

Look Fantastic box april 2017

Elke maand komt de box in een mooie verpakking en met de nieuwste Elle erbij, dat alleen al is een leuk extraatje. Er zit ook een boekje bij met de beschrijving van de producten. Er wordt niet vermeld wat de producten waard zijn maar de box heeft altijd een waarde van ruim 60 pond.

This works Perfect legs skin miracle

Goed, de april box dus. We starten met een product van This works. Het merk is mij bekend en ik heb er ook al eens producten van in de review gehad (klik hier). Dit is de Leg skin miracle. Een serum voor je benen met een hoop vitamine C. Het serum zorgt voor een mooie sun-kissed glow. Ik ga het uitproberen voor je.

Van Laura Geller zit er een poeder foundation in de box. Het kleurtje is voor mij te licht helaas maar ik vind vast wel iemand die ik hier blij mee kan maken. In mijn adventskalender van afgelopen jaar (klik hier) zat een hele mooie highlighter van dit merk. Mooi product, jammer dat het te licht is. Maar ja, Engelsen zijn over het algemeen wat lichter van huidskleur.

Alerna Caviar CC cream leave-in conditioner

Alterna is het volgende merk dat ik aantref en daarvan zit er een tubetje Kaviaar CC crème in de box. Niet bedoelt voor je snuitje maar voor het haar. Het is een leave-in conditioner (10 in 1 maar liefst). Het biedt onder meer bescherming tegen UV en hittebeschadiging en versterkt het haar en maakt het beter handelbaar.

Omorovicza cleansing foam

Omorovicza (wow, dat is een lastige!) een reiniger in schuimende vorm. Een compleet nieuw merk voor mij weer. Sulfaat vrij en zeer vriendelijk voor de huid maar onverbiddelijk voor vuil en onzuiverheden. Ik reinig altijd heel uitgebreid mijn gezicht dus ik ga deze zeker proberen.

Madara smart antioxidants

Madara dagcrème. Ook onbekend voor mij en zorgt voor intense hydratatie. Biologisch met botanische plantenextracten. Hoog in anti-oxidanten en goed als je een droge huid hebt bijvoorbeeld. Verdoezeld fijne lijntjes en zou een plumping effect hebben.

Vitamasques pomegranate

Vitamasques heeft een granaatappel masker voor de box geleverd. De vorige maskers die ik aan je liet zien (klik hier) kwamen uit de box van vorige maand. Dit is een sheetmask en zorgt voor hydratatie, ook hier weer een plum-effect en een stalende huid. Ik vind sheetmasks altijd wel fijn dus deze ga ik snel proberen.

merci handy hand cleansing gel

Tot slot een klein flesje handreiniger van Merci Handy. Zo een flesje is altijd handig voor als er geen water en zeep in de buurt is. Ik gebruik het wel eens maar vaak is het nogal uitdrogend voor je handen. Deze zou dat niet doen en zou zelfs moeten hydrateren. Handig voor in de tas.

Dat was hem de box van april. Leuke producten die ik allemaal ga gebruiken op de poeder foundation na omdat deze voor mij helaas te licht is. Ik betaal EUR 17,- per maand voor deze boxen en dat is inclusief verzenden naar Nederland.

Wat vind jij het leukste artikel uit deze box?

Annette

19 thoughts on “Look Fantastic

  • ja dat is waar, ik heb nu een tube handscrub van Rituals maar die gebruik ik ook gewoon voor de benen (en mijn buik). Ik ben ook heel benieuwd naar de geur dus ik ga het met Pasen eens even lekker uitproberen allemaal 🙂

   Like

 1. Ik blijf het ook leuk vinden om te zien wat er in dit soort boxen zit 😉 Ik heb dan alleen altijd zoiets van voor die 17 euro kan ik ook zelf producten kopen die ik echt ga gebruiken. Aan de andere kant is het wel weer tof om nieuwe merken te ontdekken want ik ken eigenlijk niets uit deze box.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s