Unboxing

Look Fantastic box Juni 2017

The wanderlust edition

Oh daar was hij weer hoor, de beautybox uit de UK waar ik sinds een paar maanden een abonnement op heb. Heel benieuwd wat voor artikelen er deze keer in zouden zitten. Ik unbox hem voor je en laat alle items even de revue passeren.

Look Fantastic Beauty Box

Eerst even een applausje voor de box zelf heerlijk met deze kleuren en ook van binnen met lavendel kleurig vloeipapier en papiersnippers. Ik werd er blij van. Wanderlust dus oftewel het ontdekken van de wereld in al haar facetten. De box heeft artikelen om fris en fruitig op je bestemming aan te komen. Nou let’s see 🙂

Kerastase; Look Fantastic; Shampoo

Het eerste artikel waar mijn oog op valt is de shampoo van Kerastase. Er zitten verschillende shampoo’s in en ik kreeg de mintgroene een verstevigende shampoo altijd fijn want zoals je weet ben ik ook wel eens een paar dagen in het buitenland voor mijn werk en dan zijn dit superhandige verpakkingen. Ook uitermate geschikt voor een weekendje weg. Handig en zal ik zeker gaan gebruiken.

First Aid Beauty; Facial Radiance Pads

Dan een oude bekende voor mij de First Aid Beauty Facial Radiance Pads. Ik heb hier een uitgebreide review over geschreven (klik hier om te lezen). Heerlijk pads waarmee je snel je huid van dode huidcellen kunt ontdoen. Niet goedkoop wel heel fijn in gebruik. Met Glycol- en Melkzuur, verfris je je gezicht en zie je er weer stralend uit.

Balancing Face Moisturiser Balance Me

Van Balance Me zit er een moisturizer in de box. Balance me had ik ook in de adventskalender (klik hier) en het merk vind ik fijn, ik heb al eens bij de overige producten van dit merk gekeken maar had er nog niets van besteld. Leuk dat ik nu weer een product kan proberen. Deze moisturizer zou een mooie glow aan je huid moeten geven en met Neroli- en Bergamot olie komt dat vast goed. Deze ga ik ook zeker uitproberen en die zie je dan in een opgemaakt voorbij komen en dan vertel ik wat ik ervan vond.

Mijn oog spotte ook een prachtige lipgloss in een voor mij favoriete tint. Deze lipgloss is van ModelCo en heeft Hailey Baldwin (Amerikaans model  mij niet bekend overigens 🙂 ) als boegbeeld en naamgever. Prachtige kleur en ik ga deze veel dragen. Hij is niet al te glossy (ben ik geen fan van) en lekker cremig (dol op).

Bellapiere ken ik nog van de Styletone. Het is een losse highlighter. Ik ben gek op highlighter maar minder dol op dit soort losse poeders, geven altijd troep hahaha en zijn gewoon lastig(er) te doseren. Ik kan hier vast iemand blij mee maken want de kleur is wel prachtig.

Monu Rosewood Reviving mist

Tot slot een face mist, altijd fijn ik krijg er geen genoeg van en vooral als het lekker weer is. Deze is van het merk Monu en heeft ingrediënten als Rosewood (rozenhout), Lemon (citroen) en Sandalwood (sandelhout). Geeft een lekkere opfrisser en doet tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Handig formaatje voor in de tas op warme dagen of een dagje strand.

Look fantastic Beauty box June 2017

Zalige box ik kan niet anders zeggen. Mijn eerstvolgende reis is denk ik (voor zover ik nu kan voorzien) mijn vakantie naar Griekenland in Augustus. Komen een aantal producten zeker van pas maar een aantal zal waarschijnlijk dan ook al op zijn.

Welk artikel uit deze box spreekt jou het meest aan?

Annette

16 thoughts on “Unboxing

  1. Wat een mooie produckten lijken me dat en dan ook nog verpakt in n mooie doos met mooie verpakking. Lijkt me n feestje om m te openen. Die face mist lijkt me fijn voor in je tas.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s