True Match

L’Oréal True Match Foundation

Al jaren ben ik trouw aan Rimmel als het op foundation aankomt. Ik gebruik of die met de oranje dop of die met de blauwe.  Mooie foundations die perfect bij mijn huidskleur passen. Toch wilde ik eens een uitstapje proberen.

L'oreal True Match foundation

Ik besloot een foundation van L’Oréal mee te nemen. Ik koos voor een foundation uit de True Match lijn omdat mijn dochter daar ook producten van heeft en die bevallen haar heel goed.  Ik koos voor de kleur Golden/Sand en dat is een schot in de roos.

Over de foundation:

Foundation die perfect matcht met de kleur en textuur van de huid. Voor een perfecte egale huid zonder maskereffect. De #1 foundation in de wereld! De kleuren van True Match foundation passen zo perfect bij de natuurlijke huidskleur dat ze één worden met de huid, ermee samensmelten en één sublieme kleur worden.

De foundation komt in een mooie glazen flacon en kost rond de EUR 17,-. Vaak zijn er wel aanbiedingen te vinden waardoor je niet de volle prijs hoeft te betalen. De foundation is redelijk dun maar er valt goed mee te werken. 1 pompje is voor mij voldoende om mijn hele gezicht van een mooie dekking te voorzien.

De kleur past heel goed en hij smelt inderdaad iets op de huid waardoor hij heel mooi en natuurlijk oogt. Dat is ook echt wat ik zoek in een foundation, je huid wordt mooi egaal zonder masker effect. Hij houdt het ook prima een volle werkdag uit en gaat bij mij niet glimmen. Ik breng mijn foundation overigens altijd aan met de foundation kwast van Real Techniques echt een hele fijne kwast die ervoor zorgt dat je de foundation mooi streeploos en zonder vlekken kunt aanbrengen.

Leuk om eens van mijn vertrouwde merk af te stappen en wat nieuws te proberen. Ik heb nu een paar foundations die ik dagelijks kan afwisselen (Rimmel, dr. Pierre Ricaud en deze) en die allemaal prima resultaat laten zien.

Wissel jij regelmatig van foundation? Of ben je net als ik redelijk trouw als je eenmaal een fijne hebt gevonden?

Annette

20 thoughts on “True Match

 1. Ik wissel ook, gewoon nieuwsgierig naar andere producten. Maar het is wel fijn als je echt de perfecte hebt gevonden waar je op terug kan vallen. Ik heb er een die ik altijd bewaar voor speciale gelegenheden.

  Like

 2. Het is inderdaad een prachtige foundation met een natuurlijke dekking. Ik gebruik deze en het bijpassende poeder al jaren naar volle tevredenheid.Het is namelijk de enige foundation die je bij de drogist kan kopen die licht genoeg is voor mijn huidskleur én een roze ondertoon heeft, ik gebruik kleur C1. Tevens is deze foundation een stuk budgedvriendelijker dan mijn andere alternatief, een MAC foundation van €34,- . En een verschil merk je niet,ze werken beide even goed.

  Like

   • Klopt, de cosmetica is inderdaad in Duitsland stukken goedkoper dan in Nederland. Gelukkig ga ik twee maal per jaar naar Duitsland toe en ga dan helemaal los.

    Vorige week was het weer zo ver, ik ben bij DM en Rossmann los gegaan en kwam met drie shoppers vol cosmetica terug in Nederland. Trouwens, twee shoppers voor mij en een voor mijn man😉. Helaas was mijn kleur foundation overal uitverkocht dat was wel even balen….

    Like

 3. Wat is foundation toch lastig. Zo ben je in je sas met je merk en opeens veranderd je huid en ziet het er uit als opgedroogde pap.
  Ik blijf zoeken naar de perfecte foundation, tot nu toe bijna perfect…. maar ja, kan beter!

  Like

 4. Ik heb hier al veel goede dingen over gehoord. Tof dat hij jou ook goed bevalt.

  Ik wissel heel af en toe maar als ik een goede heb, dan blijf ik daar ook wel bij tot hij op is. Dat serum foundation van Dr Pierre Ricaud vind ik ook erg fijn en deze gebruik ik bijna iedere dag momenteel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s