Nagels #31

The Body Shop – Blue Abyss

Oei wat een donker lakje, haha. Ik moest enorm wennen aan deze kleur maar had echt even zin in wat anders. Nou, dat heb ik gekregen.

Deze nagellak van The Body Shop heb ik al sinds het einde van de winter staan. Ik had deze ontvangen bij een kerstpalette dat ik had gewonnen. Hij stond dus trouw te wachten tot het aan de beurt was voor swatches.

Het is een hele mooie diepblauwe kleur. Hij lijkt bijna zwart maar als je de nagels naast iets zwarts houd zie je echt wel dat het donkerblauw is. Ik vind de kleur erg mooi maar draag niet vaak zulke donkere kleuren op mijn nagels.

De dekking is prima, hij dekt heel mooi en helemaal egaal met 2 laagjes. De houdbaarheid is ook goed en hij blijft mooi zitten. Wat je wel hebt met donkere kleuren nagellak is dat je eerder wat slijtage randjes gaat zien aan de bovenkant van je nagels maar dat mag wat mij betreft geen naam hebben. Hij chipt ook niet bij mij.

The Body Shop nagellak

Zoals ik al zei komt hij uit de winter/kerst collectie van vorig jaar. Geen idee of hij dit seizoen weer verkrijgbaar zal zijn maar als je van dit soort tinten houd is het zeker even de moeite waard om te gaan kijken bij The Body Shop. De lakjes kosten rond de EUR 6,- per flesje.

Annette

16 thoughts on “Nagels #31

  1. Ik heb nog nooit een nagellak van The Body Shop geprobeerd, eerlijk gezegd wist ik niet eens dat ze die verkochten totdat ik ze op het event zag staan. Donkere kleuren draag ik ook weinig hoewel ik nu een heel mooie donkerbruine kleur gevonden heb.
    Ik vind het voor de verandering best leuk en vaak dekken ze ook lekker snel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s