Collistar

Collistar

Collagen Cream Balm Anti-Wrinkle Firming

Ik houd van lekkere huidverzorging en ben altijd opzoek naar een nieuw product of merk dat ik nog niet eerder heb geprobeerd. Deze keer koos ik voor een crème van Collistar.  Collistar is bij mij wel bekend toch heb ik er volgens mij niet eerder producten van getest. Het is toch een beetje een merk dat er altijd is maar niet altijd de aandacht krijgt die het verdient.

Collistar collagen cream balm

Ik kocht deze crème bij de ICI Paris nadat ik had gevraagd om een wat luchtigere crème voor de zomer :). Ik weet het, we vroegen ons  lang af welke zomer maar uiteindelijk werd het dan toch nog even flink warm. Deze crème werd mij vervolgens aangeraden. Ik betaalde er volgens mij rond de EUR 35,- voor maar weet het niet meer precies.

De Collageen Crème Balsem heeft een  Anti-Wrinkle en Firming effect. Kijk, dat zoek ik nu altijd maar neem het ook altijd met een korreltje zout want ik heb nog geen enkele crème getest die mij heeft overtuigd een strakkere contour (van bijvoorbeeld hals) te krijgen. Producten dringen gewoon niet diep genoeg in de huid hiervoor en tsja, de jaren gaan gewoon tellen en dan verliest je huid gewoon wat stevigheid. Maar toch blijf ik smeren en zoeken.

Deze crème van Collistar is een aangename combinatie van een crème en balsem. Het eerste voordeel dat deze specialiteit biedt, is het aangename huidgevoel.  Dit kan ik zeker beamen. Het is een fluweel zachte crème die snel in de huid trekt en goed aanvoelt.

Informatie:

Een bijzonder Collistar product met een buitengewoon geconcentreerd, puur en doeltreffend actief ingrediënt. De bijzondere ‘crème balsem’ structuur is specifiek ontwikkeld voor een

  • optimale transmissie van collageen aan het huidweefsel
  • sterkere hydrolipide balans van de huid
  • extra voeding, elasticiteit en comfort voor de huid.

Hoe werkt het?

Door de speciale concentratie van collageen – de belangrijkste proteïne die fungeert als natuurlijke ondersteuning voor de huid – wordt het huidweefsel steviger en compacter, de gezichtscontour geherdefinieerd en expressie rimpels verminderd. Daarnaast is de bijzondere crème balsam-textuur speciaal ontwikkeld voor een optimale transmissie van collageen aan het huidweefsel, om de hydroplipide balans van de huid te versterken en de huid te voorzien van extra voeding, elasticiteit en comfort. Net als een professionele beautybehandeling.

Ik ga graag naar de schoonheidsspecialiste om me daar even te laten verwennen met maskers en crèmes. Deze crème zou zeker passen in dat soort behandelingen maar als je het zelf moet doen (aanbrengen en in masseren bedoel ik) is dat natuurlijk niet zo fijn als dat je lekker ontspannen in de stoel ligt en het allemaal laat gebeuren.

De crème is zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken. Altijd fijn 1 pot voor beide momenten. Met  lichte ronddraaiende bewegingen in masseren vanaf het centrum van het gezicht richting de buitenzijden en opwaarts vanaf de onderzijde van de hals. Afronden door met beide handen lichtjes op gezicht en hals te drukken.

Ik geniet nog even lekker van deze pot. Ik gebruik hem op dit moment in de ochtend in combinatie met 2 druppels van de booster van Clarins waar ik al eerder een artikel over schreef.

Heb jij al eens iets van Collistar gebruikt?

Annette

8 thoughts on “Collistar

  1. Collistar.. volgens mij heb ik wel eens iets tegen cellulitis van Collistar getest, maar zonder veel resultaat. Collistar is zo een merk die altijd lonkt naar mij, dat heeft te maken met het luxegevoel en de advertenties die je vaak tegenkomt in de bladen denk ik.
    Deze crème heeft dat gevoel ook, klinkt prima de luxe!

    Like

  2. Pingback: Origins | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s