Friday Finds

Oogpads met Collageen

Ik schreef al eerder een artikel over mijn aankoopjes via Aziatische websites. Make up laat ik voor wat het is maar sheetmasks daar zijn de Aziaten toch wel  heer en meester in dus daar wilde ik graag wat van proberen.

Collageen oogmasker

Sheetsmasks kon ik niet zo snel vinden maar ik stuitte wel op deze oogmaskers met Collageen. Collageen is altijd fijn natuurlijk en voor die EUR 1,- wilde ik deze wel eens uitproberen. Voor die ene euro krijg je 5 pakjes met 2 pads toegestuurd dus je kunt het best heel goed uitproberen.

Twee pakjes gingen mee in de vakantie koffer, ik dacht op vakantie ben je toch al aan het relaxen dus een oogmaskertje na een lange dag in de zon moet toch heerlijk zijn. Zo gezegd zo gedaan en zowel Isabelle als ik gingen aan de slag met de verpakking.

De oogpads zitten keurig verpakt in een ruime hoeveelheid vloeistof. De verpakkingen zitten vacuüm dicht en de kans dat de verpakking kapot gaat is denk ik minimaal. Ziet er dus goed uit in eerste instantie. Bij het uitpakken kwamen er bij ons wel wat Ieuw! Geluiden over de lippen hahaha ze voelen namelijk heel gek.

Het zijn een soort rubberen pads die heel flexibel zijn. Dat had ik op de een of andere manier dan toch niet verwacht maar hierdoor kun je ze wel goed aanbrengen en omdat ze een beetje ‘plakken’ op de huid blijven ze ook goed zitten en glijden ze niet van je gezicht af.

Collageen oogmasker

Je kunt de oogpads ongeveer een half uurtje laten zitten, wij lazen ondertussen even heerlijk een boek. Na verwijderen moet ik zeggen dat ik een mooi opgefrist oog zag. Mijn wallen leken toch echt minder en het zag er goed en fris uit. Verwacht geen wonderen van deze oogpads want met 0,20 cent per pakje zou dat wel een wonder zijn natuurlijk.

Maar helemaal prima om je ogen even een opkikkertje te geven, een me-momentje voor jezelf te creëren. Ik ga de andere pakjes zeker ook opmaken. Aanraders deze heerlijke oogpads. Ik kocht deze via wish.com. Het duurt 2 a 3 weken voor je dit soort pakketjes in huis hebt maar leuk om eens te proberen.

Ik heb nu ook een Golden Face mask besteld dus daar volgt nog een review van.

Gebruik jij wel eens een oogmasker?

Annette

21 thoughts on “Friday Finds

  1. Ik heb ze ook, samen met het bijbehorende facemask. En nog een siliconenmasker om over je sheetmasks te doen. Blijft je masker goed zitten en langer vochtig..en past mooi bij Halloween 😉! Of ik echt verschil zie, weet ik ook niet zeker. Maar ik vind het heerlijk om even te relaxen met een masker.

    Like

  2. Pingback: EPIC | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s