Hartjesblush

Blush met hartjes

Op Instagram zag ik een foto voorbij komen van een te mooie blush. Bij de hashtags (handig toch die dingen) zag ik dat deze van de Action zou komen.

Mosaic blush hearts hartjes Action

Dat moest ik natuurlijk zelf even bekijken. Ik ging toch naar de stad dus even de Action ingeschoten. De blush heeft een prachtig hartjespatroon. En ja, dat vind ik dus leuk :). De prijs van EUR 1,49 is net zo leuk dus deze ging mee naar huis.

Het pigment van deze blush is meer dan prima. Heel voorzichtig zijn dus als je er niet clownesk bij wilt lopen. De kleur is goed op te bouwen dus liever eerst wat subtiel aanbrengen want een beetje extra kan altijd nog. Andersom wordt al snel wat lastiger.

Hartjesblush Action

Zelf heb ik even een paar keer moeten doen voor ik door had hoe ik deze het mooist kon aanbrengen, maar na een paar keer gebruik gaat het al een stuk makkelijker. Prima blush, blijft een werkdag prima zitten. Veel langer houdt hij het niet vol. In de loop van de avond is hij wel verdwenen maar dat is geen probleem. Tegen die tijd moet het er toch af nietwaar?!

Hartjesblush Action

 

De verpakking is van plastic maar verder zit er een goede sluiting op dus hij klikt makkelijk open en dicht. Hij is van een behoorlijk formaat dus deze blush gaat een eeuwigheid mee. Ik ben blij met deze aanwinst in mijn stash want zeg nu zelf, het oog wil ook wat. Als een product goed werkt en er ook nog eens leuk uitziet ben ik al snel om.

Wat vind jij van deze blush?

Annette

14 thoughts on “Hartjesblush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s