Sleek

Sleek pakket

Een aantal maanden geleden alweer won ik een hele mooie Sleek make up set bij BeautyNailsFun. Je kon daar een Sleek palette naar keuze winnen en het palette Storm stond al enorm lang op mijn lijstje om te kopen. Hoe leuk is het dan om deze te winnen?

sleek make up

In het palette zat ook een lipstick in een felroze kleur, wel leuk voor de zomer maar niet helemaal mijn kleur. Ook een leuke gloss in een zachte perzik tint. Gloss is iets dat ik zelf niet zou kopen. Vaak te plakkerig en het blijft altijd maar kort zitten dus je blijft smeren :). Deze gloss heeft me toch verrast. Zit prima en plakt niet.

Dan het palette wat een pigment zeg. Het zijn wel allemaal behoorlijk donkere kleuren dus voor mij iets meer voor het najaar/winter. Ik heb hem dan ook al met regelmaat gebruikt. Het is een palette waar je alle kanten mee uitkunt en enorm kunt varieren. Super blij dat ik deze heb gekozen. Dat had ik goed gezien op andere blogs na het lezen van reviews.

De oranje blush is behoorlijk licht. Ik dacht dat deze bij mijn huidskleur niet terug te zien zou zijn maar ook dat valt mee. Hij geeft een hele subtiele kleur aan mijn wangen. Hij is in elk geval een stuk minder heftig dan deze blush van Sleek die ik vorig jaar kocht en die ik ook nog steeds meerdere keren per week gebruik. Prachtige set die ik met heel veel plezier gebruik inmiddels.

Heb jij make up van Sleek?

Annette

20 thoughts on “Sleek

  1. Ik vind de kleur van lipstick wel erg mooi. Hier zal ik wel integendeel tot jou kopen. Prima dat het niet plakt dat klinkt zeker verrassend voor een lipgloss, de kleur is ook echt leuk. En wat een prachtige pigmentatie heeft de oogschaduw palette zeg.

    Like

  2. Het Storm palette was twee jaar geleden mijn allereerste Sleek product ooit. Ik vind het nog steeds een multifunctioneel palette van een goede kwaliteit. Daarna volgden er nog een paar paletten van Sleek, maar Storm heeft wel een speciaal plekje, aangezien het ‘mijn eerste Sleekje’ was.

    Fijn dat jij hem nu ook hebt. Ga je erg veel plezier aan beleven!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s