Unboxing

Unboxing – Cosmania Beautybox editie 2015

Afgelopen weekend was het weer zover en viel de Cosmania editie van de Beautybox weer op de deurmat (bij wijze van spreken want hij past niet door de brievenbus 🙂 ). Net als vorig jaar had ik hem direct besteld toen het bekend werd gemaakt. Ik vond de box vorig jaar heel fijn qua inhoud en ik houd erg van de producten die ze bij Cosmania verkopen. Ik was dus weer benieuwd naar deze editie.

cosmania bbox 2015

Ik betaalde EUR 24,95 inclusief verzendkosten voor deze box. De box heeft een inhoud met een waarde van ruim EUR 70,-. Kijk je mee wat er allemaal in de box zit? De box zat in de bekende zwarte doos en had een Cosmania wikkel zodat je direct kon zien dat je hier te maken hebt met de speciale editie.

We beginnen met een sample van This Works en hun bestseller Sleep Plus+ pillow spray (EUR 5,-). Ik ben al bekend met dit product (lees mijn artikel erover nog maar eens). Ik heb deze dan ook al in grootverpakking in huis. Handig dit om mee te nemen als ik eens op reis ga. Het is een aroma-therapie om je lekkerder te laten slapen.

deep sleep pillow spray

Ook zat er dit jaar weer een product van Cowshed in de box. Een showergel (EUR 4,50) sample deze keer.  De showergel bevat pure essentiele olien dus dat moet een wow gevoel gaan geven onder de douche. Ik ga het uitproberen.

Van Aurelia Probiotic Skincare zit er een klein flesje droge body olie (EUR 4,50) in de box. Het zou de huid verstevigen en hydrateren. Ook in dit product essentiele en verstevigende olien. Hij zou verslavend lekker zijn 🙂 nou dat gaan we dus ondervinden.

cosmania bbox 2015

Dan een makeup product van Inglot. Hun bekende magnetische doosje met daarin 1 oogschaduw in een prachtige bruin/taupe tint. Helemaal mijn kleur dus heel blij met deze toevoeging in de box (EUR 14,-). Ik kan dus zelf nog een tweede kleur bijkopen eventueel om het doosje compleet te maken.

cosmania bbox 2015

Van Mario Badescu zitten er twe producten in de box. Een Foaming cleanser (EUR 4,50) en een Super Collagen Mask (EUR 6,50). Met name naar het masker ben ik zeer benieuwd. Het zou een ideaal anti-aging masker zijn die ook geschikt is voor de gevoelige huid die wel een lift kan gebruiken (Hello!). De cleanser is diepreinigend en tevens een peeling. Exfolierende krachten van glycolzuur zorgen ervoor dat verkleuringen verminderen en de huid er stralend en glad uitziet.

cosmania bbox 2015

Het enig niet bruikbare product is voor mij de Steamcream (EUR 7,50). Het is een topper dat weet ik maar er zit Kamille in en daar kan ik niet tegen. Ik kan hem vast aan iemand kwijt die er heel blij van wordt dus deze krijgt een nieuwe bestemming.

steamcream

Ik heb nog nooit iets van Paula’s Choice gebruikt maar wil het wel al heel lang. Nu krijg ik mijn kans want in de box vond ik het Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum (hele mond vol). De sample heeft een waarde van EUR 13,- en bevat krachtige antioxidanten dus bye bye fijne lijntjes. De huid zou weer gaan stralen en er gladder en steviger uit gaan zien.

paula's choice retinol serum

Als laatste dan een haarproduct van SachaJuan (EUR 14,-). Het is een haarmasker die mijn lokken weer gezond, sterk en glanzend moet maken.

cosmania bbox 2015

Dat was het, de hele inhoud van de Cosmania editie. Op de steamcream na ga ik alles gebruiken. Wellicht dat er nog een apart artikel komt over bepaalde producten en anders zie en hoor je ze voorbij komen in een volgend opgemaakt filmpje.

Ik heb al heel lang geen abonnement meer op de Beautybox en heb dus alleen deze editie los besteld. Ik zou ook niet zo snel meer een abonnement nemen omdat ik over het algemeen de inhoud niet zo denderend vind. Deze wel, topper!

Wat vind jij van de inhoud van de box?

Annette

 

 

11 thoughts on “Unboxing

  1. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Paula’s choice | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s