Beautypanel

Beautypanel – The body shop Oils for life

Zoals jullie (wellicht) op mijn Facebook pagina al hebben kunnen lezen was ik vorige week maandag aanwezig bij een beautypanel van The Body Shop. Ik had gereageerd op een oproep op Facebook en was uitgekozen om het product te testen en vervolgens met een groepje dames onze ervaringen te delen.

Oils for life

Na mijn werk reed ik dus door naar Amsterdam-Zuid waar de bijeenkomst zou plaatsvinden. De dames druppelde een voor een binnen (ik was de eerste, lekker vroeg zoals gewoonlijk) en rond half 8 gingen we van start. De leeftijden varieerden van 25 tot een jaar of 50 denk ik. Ook verschillende huidtypen en huidskleuren dus we waren een mooie afspiegeling bij elkaar.

Oils for life     Oils for life

We mochten vervolgens onze ervaringen met het nieuwste product de gezichtsolie uit de Oils for Life lijn met The Body Shop delen. De meeste van ons hadden het product pas een paar dagen in huis maar er waren ook twee dames die vanuit een Marie-Claire panel het product al hebben kunnen testen sinds Juni.

We zijn allemaal zeer te spreken over de olie. Hij is absoluut niet vet. Het ‘bijt’ niet met je dag- of nachtcrème (ook al is deze van een ander merk). Hij verzorgd goed, is voedend en heeft een heerlijke geur. Het flesje is prachtig (maar wel kwetsbaar). De verbeterpunten vonden we met name de dosering, wij raden iets meer aan dan The Body Shop doet (2 tot 3 druppels, wij raden 3 tot 5 druppels aan) en aangezien het flesje van glas is en de pipet ook, is het wel oppassen geblazen in de badkamer, dus liever een pompje 🙂 (heb je haar weer, hahaha).

oils for life      Oils for life

Na een uurtje gingen we ook nog allemaal 1 voor 1 even voor de camera (altijd ongemakkelijk) om nog even in 2 a 3 zinnen te vertellen wat je van de olie vindt. Ik vond het echt leuk om te doen en heb een leuke avond gehad. Ik ga het product nog wat langer testen en er dan een aparte blog-post over maken want dat verdient dit product zeker.

We kregen ook een leuke goodie-bag mee (zie inhoud hieronder) en een cadeau-kaart (die ik ga gebruiken om de crème uit  dezelfde lijn te halen, ik ben enthousiast).

the body shop   The body shop   The body shop

Dank je wel The Body Shop voor de uitnodiging en ik ben benieuwd of ze wat doen met onze input.

Wat is jouw favoriete Body Shop product?

Annette

10 thoughts on “Beautypanel

  1. Wat een leuk verslagje! Ik vond het heel erg leuk om je eens in het echt te zien en gezellig met je gekletst te hebben. Ik vond het leuk om met zijn alle over het product te praten en alle meningen aan te horen. Leuke goodiebag hè 😀

    Like

  2. Pingback: Oils for Life | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Ooglook TBS | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s