Beautybox Cosmania editie

Even een extra artikeltje en wat een fijne 🙂

Vandaag kwam de Beauty box binnen! Ik ben al een tijdje geen lid meer van de Beautybox maar deze Special Edition van Cosmania wilde ik wel heel graag en het was me gelukt deze op tijd te bestellen.

Ik ben gek op de site van Cosmania en heb er al een paar keer wat besteld. Een bezoekje aan de winkel in Amsterdam staat hoog op mijn verlanglijstje.

Maar terug naar de box. Ik laat zien wat erin zit. Heb je de box zelf ook besteld en wil je de inhoud nog niet zien, lees dan niet verder.

IMG_1409           IMG_1410

De box komt met een mooie paarse omslag zodat je gelijk kunt zien dat het hier de Cosmania editie betreft.

Als je de deksel eraf haalt zie je eerst het foldertje met daarin de product beschrijving.

De box zit lekker vol met 7 verschillende producten. Als eerst haalde ik er een mooie lippenstift uit van Iglot in een gloednieuwe kleur die pas vanaf september verkrijgbaar zal zijn. Het kleur nummer is 297 uit de Berry collection. De kleur heeft geen naam verder.

IMG_1414            IMG_1425

Ook zit er van het merk Cowshed (waarom moet ik hierbij toch altijd aan koeienpoep denken 🙂 hebben jullie dat ook terwijl de vertaling toch echt stal is en niet shit! hahaha) een natural lip balm. Fijn, die gaan we proberen.

IMG_1416

Van Mario Badescu zit er een Enzyme Revitalizing Mask in – ruikt echt heerlijk- dus die gaan we ook zeker testen. Ik hoor altijd goede dingen over dit merk. Ik heb er nog niet eerder wat van geprobeerd.

IMG_1419                IMG_1420

Van Human + Kind heb ik op dit moment een anti-age crème in gebruik daar volgt nog een uitgebreid artikel over. In de box zit een fullsize hand+elbow+food cream. Ruikt lekker fris.

IMG_1421

Van het Griekse merk Korres zit er een showergel in de geur Guava in. Ook dit product ruikt erg lekker.

Het enige product in de box waar ik al bekend mee ben is de Deep Sleep Pillow Spray van This works! Ik heb daar bij Cosmania een grote fles van besteld en ik gebruik deze regelmatig. Hier volgt ook nog een uitgebreide review over. Fijn spul.

IMG_1418              IMG_1417

Als laatste zit er een reistasje in met John Masters producten. Dit is het nieuwste merk dat ze hebben toegevoegd aan het assortiment volgens mij en een regelrechte hit in Amerika. Er zit in: Een Citrus & Neroli Detangler (conditioner), Lavendel en Roosmarijn shampoo (ruikt erg kruidig) een bloedsinaasappel en vanille bodywash (ruikt goddelijk) en in dezelfde geur een bodylotion.

IMG_1423

Ik ga de producten lekker allemaal in gebruik nemen. Zit er iets tussen waar je meer van wilt weten of een review van wilt zien laat het dan weten in de comments.

Ik ben heel blij met de box en ga ook zeker de kortingsbon van 15% verzilveren.

 

Annette

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Beautybox Cosmania editie

  1. Wat een leuke producten. Mario Badescu, ik kreeg exact hetzelfde potje in een goodiebag mee (lang geleden) En Cowshed, ik heb precies hetzelfde gevoel erbij. Klinkt niet echt fris, hahaha!

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Mario Badescu – Enzyme Revitalizing Mask | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Malin + Goetz Detox Face Mask | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s