This works – Deep sleep pillow spray

De nacht van zondag op maandag is bij mij steevast een drama. Geen idee waar het door komt maar waarschijnlijk lig ik toch al te veel te piekeren, na te denken over wat ik die maandag op kantoor allemaal moet doen. Herkenbaar?

IMG_1608        IMG_1609

Ik was er zo klaar mee met die onrustige nacht dat ik ging zoeken naar een oplossing. Ik wilde niet aan de melatonine-tabletten of andere rustgevende middeltjes maar zocht een meer natuurlijke manier.

Op de site van Debbie Zwiers (beautyscene) las ik een artikel over de Deep Sleep Pillow Spray van This works en dacht….dat is precies wat ik zoek.

Dus naar de website van Cosmania en de spray was besteld. Ik heb de grote fles aangeschaft die ook nog eens een Limited Edition bleek te zijn.Voor een grote fles betaal je EUR 38,50 maar er is dus ook een kleiner flesje en die is een stuk goedkoper.

IMG_1611       IMG_1612

De producten van This Works zijn gemaakt met 100% pure essentiële oliën. Er zitten geen sulfaten, synthetische geur of kleurstoffen in, geen parabenen,  geen minerale olie etc. in. Ook worden de producten niet getest op dieren (niet onbelangrijk) en worden er geen dierlijke bij-producten of hormonen gebruikt.

De spray is uiteraard supermakkelijk in gebruik. Je spuit voordat je gaat slapen een beetje op je kussen of op je dekbedhoes en dan heerlijk slapen. Het is natuurlijk geen wondermiddel maar de geur is lekker rustgevend en ik heb wel het idee dat ik in elk geval wat makkelijker in slaap val en als ik wakker wordt ook weer wat sneller weer wegdommel.

IMG_1615

De geur is lekker fris maar bevat ook Lavendel en daar moet je van houden.

Ik vind de spray erg fijn dus als je net als ik wel eens een nachtje ligt te draaien en te woelen is dit wellicht ook iets voor jou!

 

Annette

9 thoughts on “This works – Deep sleep pillow spray

  1. Klinkt goed. Zelf gebruik ik wat druppels pure lavendelolie als ik niet kan slapen. Wat gelukkig tegenwoordig niet zo vaak meer voorkomt. Slaapproblemen komen bij mij altijd in periodes.

    Like

  2. Pingback: This Works – In Transit Camera Close up | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s