Mario Badescu – Enzyme Revitalizing Mask

In de Beauty Box (the Cosmania editie) zat een potje met een masker van Mario Badescu. Ik had al vele goede reviews gelezen over dit merk maar er zelf nog nooit iets van geprobeerd. Dit was mijn kans dus.

IMG_1419      IMG_1420

Het masker heeft een hydraterende en revitaliserende werking en is met name geschikt voor de droge of rijpe huid.  Het heeft tevens een intensieve vochtherstellende werking. Er zit Papaja en Grapefruit extract in en natuurlijke exfoliërende delen maar ook Vitamine A en E olie die de huid een verfrissende en ‘glowy’ aanblik geven.

Mario Badescu doet jarenlang onderzoek in zijn laboratorium en test zijn innovatieve producten in zijn salon; het resultaat van zijn harde werk is ook nu nog te zien. De op planten gebaseerde huidverzorgingslijn wordt nog steeds geproduceerd zoals Mario dat deed; afgestemd op de behoefte van je huid zodat hij gaat stralen.

 

Gezicht nog met make-up

Gezicht nog met make-up

Gezicht gereinigd en toen masker aangebracht

Gezicht gereinigd en toen masker aangebracht

Klinkt goed, dus de proef op de som nu mijn lekker masker van Malin + Goetz helaas op was. Het masker van Mario Badescu breng je dun aan (ik doe dat altijd met een kwast) en laat je ongeveer 20 minuten zitten alvorens af te spoelen. Je mag het masker 2 tot 3 maal per week gebruiken maar ik vind zelf 1x per week prima.

Ingrediënten:

Deionized Water (Aqua),Papaya (Carica Papaya) Extract,Lubrajel CG,Polyglycerylmethacrylate (and) Propylene Glycol,Isopropyl Palmitate,Vitamin A&D Oil, Vitamin E Oil,Magnesium Aluminum Silicate, Titanium Dioxide,Oatmeal (Avena Sativa),Isopropyl Alcohol,Grapefruit (Citrus Grandis) Extract,Seamollient (Algae) Extract.

Het masker voelt lekker aan op je huid en droogt ook in maar ‘breekt’ niet zoals je dat wel eens bij maskers ziet. Het blijft flexibel op je huid en ik haal het met een washand met lauw-warm water weer van mijn gezicht. Dat gaat best makkelijk alleen rond je neus moet ik iets meer ‘boenen’.

IMG_1784

Masker droogt iets in

IMG_1790

Gezicht schoongespoeld, lekker fris!

Na gebruik ziet mijn huid er goed uit en voelt prettig aan. Niet trekkering, gewoon lekker fris. Ik breng mijn nachtverzorging aan en duik dan heerlijk mijn bed in.

Prima masker, wat in een fullsize verpakking EUR 26,- kost. Niet duur voor een fijn masker.

Gebruik jij maskers?

Annette

5 thoughts on “Mario Badescu – Enzyme Revitalizing Mask

  1. Het is lang geleden dat ik een masker heb genomen. Vroeger kocht ik altijd de maskers van Dr. van de Hoog, poeder wat je aan moest maken met water. Volgens mij heb ik een keer exact hetzelfde masker gehad, is het lichtgroen van kleur? Zat ook in een goodiebag, volgens mij. Ik vond hem heel fijn!

    Like

  2. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s