Paula’s choice

Resist Wrinkle-repair retinol serum

In de Cosmania box van dit jaar zat dit product van Paula’s choice. Ik zie regelmatig product reviews van Paula’s choice bij andere bloggers maar had er zelf nog nooit iets van gebruikt. Leuk dus dat dit product in de box zat want nu kon ik het zelf testen. Nadat mijn vitamine C serum van Novexpert op was ben ik gestart met dit serum.

Wrinkle Resist Paula's choice

Het kan zijn dat je niet weet wie Paula Begoun is. Via deze link kun je meer over haar lezen. In de tijd dat Oprah Winfrey nog op tv was (ik was fan) kwam Paula wel eens voorbij met name ook over haar boeken waarin ze (soms) korte metten maakte met dure merken hun ingrediënten, beloftes en marketingtrucs. Maar ook goedkopere merken, bijvoorbeeld Olaz prijsde om hun goede ingrediënten, verpakkingen (veel gebruik van pompjes). Leuk dus, wel een enorm dik boek dus ook al heet het boek Don’t go to the cosmetics counter without me, is het niet echt een boek dat je in je handtasje stopt tijdens het winkelen zeg maar.

Maar goed, terug naar het serum want daar gaat het tenslotte om. Ik breng het serum als eerste stap in mijn dagverzorging aan dus voor mijn dagcreme. A little goes a long way je heb maar een klein erwtje van dit product nodig.

wrinkle resist paula's choice

Wat kon ik vinden over dit product;

Dit hypermoderne serum tegen huidveroudering bevat krachtige antioxidanten, huidherstellende ingrediёnten en hoog gestabiliseerde retinol, waardoor rimpels verminderen, de huid gladder en steviger wordt en er stralender uit gaat zien. De anti-irriterende ingrediёnten kalmeren de gevoelige huid en reduceren roodheid.

Onmiddellijke en langdurige werking

Stimuleert een gezonde collageenproductie

Verbetert de huidtonus en huidtextuur voor een gladde en stralende teint

Helpt rode vlekjes ten gevolge van puistjes te vervagen

Ideaal onder make-up

100% geur- en kleurstofvrij

Ingrediënten:

Cyclopentasiloxane (silicone slip agent/suspending agent), Dimethiconol (silicone slip agent/suspending agent), Neopentyl Glycol Diheptanoate (skin-conditioning agent), Dicaprylyl Carbonate (emollient), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-repairing ingredient), Phenyl Trimethicone (silicone slip agent), Squalane (emollient), Bisabolol (anti-irritanting agent), Tetrahexyldecyl Ascorbate (stabilized vitamin C/antioxidant), Retinol (antioxidant/cell-communicating ingredient), Tocotrienols (vitamin E-based antioxidant), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Lecithin (cell-communicating ingredient), Laminaria Ochroleuca (Kelp) Extract (anti-irritant), Avena Sativa (Oat) Kernel Oil (anti-irritant), Elaeis Guineensis (Palm) Oil (skin-repairing ingredient), Stearyl Glycyrrhetinate (licorice-derived anti-irritant), Hexylene Glycol (slip agent), Caprylyl Glycol (emollient), Ethylhexylglycerin (skin-conditioning agent), Phenoxyethanol (preservative).

Behoorlijk wat siliconen dus. Meestal vind ik dat niet zo lekker aanvoelen. Het geeft mij echt altijd zo’n laagjes gevoel en dat vind ik zelf niet prettig. En dat vind ik dus ook van dit product. Ik heb het nu een paar weken in gebruik en sorry, ik ben geen fan. Het voelt gewoon niet lekker op mijn huid.

Mijn make up blijft prachtig zitten dat dan wel maar nee, dit is voor mij geen blijvertje. Op de site zie ik ook wel wat comments van dames die uitslag, droge plekken of zelfs eczeem kregen na gebruik van dit product dus mocht je een serum zoeken kijk dan wel even goed naar de ingrediënten. De meeste comments gingen erover dat men toch gevoelig bleek te zijn voor de retinol in dit product.

Paula's choice wrinkle resist

Wil je het toch proberen dan raad ik je aan om de kleine verpakking (die ik kreeg in de box) te proberen. Daar doe je best lang mee en op die manier kun je het een paar weken proberen. De 7ml zoals ik die heb koop je voor EUR 13,- en een fullsize verpakking kost EUR 42,90. Ik blijf voor dat geld toch liever bij de Novexpert Vitamine C.

Ben jij bekend met de producten van Paula’s choice en heb je een favoriet?

Annette

10 thoughts on “Paula’s choice

 1. Ook ik heb al bij vele bloggers reviews gelezen en dit merk staat op 1 op mijn wishlist. Stond, eigenlijk, want jouw review zorgt dat hij een plaatsje daalt. Wat jammer dat dit serum niet genoeg doet. Tegelijk word ik heel benieuwd naar de Novexpert die jou wel heel erg goed bevalt!

  Like

  • Ja die Novexpert is heel fijn. Die verzorgd an sich al heel fijn dus die ‘doet’ het ook zonder creme erover fijn 🙂 Helaas is de Paula’s choice voor mij te primer-like. Als je daarvan houd vind je deze wellicht wel heel fijn 🙂

   Like

 2. Zelf gebruik ik nauwelijks iets aan verzorgingsproducten. Misschien ben ik bevooroordeeld, maar ik vraag me vaak af of het geen gebakken lucht is in een potje… Je leest zo vaak dat die producten helemaal niet doen wat ze beloven.
  Ik denk dat eigenlijk dat je je huid heel goed van binnenuit kunt verzorgen door voldoende water te drinken en gezond te eten.

  Like

  • Dat is waar ik denk ook dat het lichaam heel veel zelf kan oplossen. In de marketing trucs geloof ik ook niet meer (al trap ik er nog wel eens in, want tsja, ik zou wel willen dat ze doen wat ze beloven hahaha) maar wel lekker om je huid lief te behandelen en daarom gebruik ik graag lekkere cremetjes 🙂

   Like

 3. Pingback: Paula’s choice | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Paula’s choice | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s