Unboxing

Cosmania Beauty Travel Bag

Wat een heerlijke inhoud! Deze Cosmania Travel Bag zit vol met mooie producten. Er zitten maarliefst 18 producten in de doos (vandaar ook dat de video wat langer is dan je van me gewend bent). Ik bespreek ze allemaal voor je. Ik kocht deze travel bag zelf nav een mailing die ik van ze ontving. Ik het verleden heb ik vaker de Cosmania Beautyboxen gehad klik bijvoorbeeld hier of deze editie (klik hier).

Veel kijkplezier en laat vooral weten als je ergens een review van wilt zien.

Annette

10 thoughts on “Unboxing

  1. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s