Nagels #18

Ocean Blue – Hema Long Lasting

Het was geen makkelijke opgave deze maand om een kleurtje voor mijn nagels te kiezen. Ik zat enorm te twijfelen tussen blauw en donker groen. Ik ben erg gecharmeerd van de aankomende herfstkleur groen maar vond het toch nog wat te vroeg dus de knoop doorgehakt en voor deze blauwe gegaan.

Ocean Blue Hema      Ocean Blue Hema

Het is de kleur 726 Ocean Blue van de Hema. Hij komt uit de long lasting collectie. Mooie kleuren en heerlijke tinten. Was nog best moeilijk kiezen. Maar deze is het dus geworden.

Ik moet zelf altijd een beetje wennen als ik een heel sprekende kleur kies voor mijn nagels. Met nude heb ik dat nooit dat vind ik eigenlijk altijd prachtig. Dit soort kleuren kost me toch altijd even een paar dagen om eraan te wennen.

ocean blue hema      ocean blue hema

De kleur dekt prima en zoals altijd draag ik 2 laagjes en een topcoat. Doordat ik een laagje Solar op mijn eigen nagels draag kan ik altijd 3 weken met de nagellak doen zonder dat het ook maar een chipje krijgt. Ik draag wel altijd van die (smerige) rubber huishoud handschoenen als ik het huis schoonmaak want ik zorg wel goed voor mijn handen.

ocean blue hema      ocean blue hema

Na 3 weken is het dan weer tijd voor een bezoekje aan de nagelstylist om de nagels een stuk korter te maken (ze groeien echt als kool) en de solar op te laten vullen. Tevens laat ik dan een nieuwe lakje aanbrengen. Heerlijk zo’n verwen momentje voor mezelf.

ocean blue hema      ocean blue hema

Volgende keer komt de groene lak aan de beurt denk ik 😉

Welke kleur draag jij op dit moment op je nagels?

Annette

10 thoughts on “Nagels #18

 1. Mooie kleur en we wachten gewoon even met die herfstkleuren, de zon schijnt zo lekker. Mijn nagels zien er verschrikkelijk uit. De restjes nagellak zit er nu nog maar half op, want ik lig de hele week met griep al op bed. Zelfs geen zin om ook maar iets op mijn gezicht te smeren…

  Like

 2. Hele mooie blauwe kleur. Kort geleden heb ik nagellak op gedaan voor het werk maar helaas was het aan het einde van mijn werkdag bijna weg, ik heb geen kantoorbaan. Het was niet om aan te zien. Wel draag ik soms nagellak wanneer ik vrij ben maar ook niet vaak. Ik kan gewoon niet slapen met nagellak op, hetzelfde geldt voor sieraden en horloge. Op mijn teennagels heb ik wel altijd nagellak. Felgekleurd. Claudy

  Like

 3. Ik moet zelf ook altijd wennen aan dit soort kleuren op mijn nagels, maar het staat wel mooi! Wil je eens wat meer vertellen over dat solar en je bezoek aan de nagelstyliste?

  Like

 4. Prachtige kleur, maar dan wel bij jou, want ik draag qua kleding veel blauw, maar nooit op mijn nagels. Ik heb nu zelf OPI Love is in my Cards op mijn nagels. Een prachtige rode kleur uit de aankomende kerstcollectie. Binnenkort zie je de swatches op Dejlig 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s