Auriége – Mineraal Poeder

Voordat ik dagelijks (vloeibare) foundation gebruikte heb ik een tijdlang het minerale poeder van Auriége gebruikt. Ik gebruik het nog steeds dagelijks maar dan nu om even mijn make-up ‘af te poederen’ en niet meer alleen als basis. Als ik zomers een lekker kleurtje heb van de vakantie zon dan gebruik ik wel vaak een aantal weken alleen dit poeder en dat bevalt prima.

IMG_0762           IMG_0763

Het poeder heeft verschillende eigenschappen dankzij de natuurlijke pigmenten. Het maakt de huid egaler, matteert en verhult kleine imperfecties en rimpeltjes zonder de huid te ‘verstikken’. Er zitten geen parfum, conserveringsmiddelen, wax, olie of talk in dus maximaal comfort en voor veel dames (gevoelige) huidjes geschikt.

Het poeder is verkrijgbaar in 3 verschillen tinten. Ik heb zelf Gold (dat is de middelste teint). Verder is er Intense (de donkerste variant) en Natural (de meeste lichte kleur).

Het poeder brengt makkelijk aan met een kabuki kwast en is dus ook prima als volledige dekking te gebruiken als je bijvoorbeeld liever geen (vloeibare) foundation gebruikt. Zelf geef ik tegenwoordig de voorkeur om eerst een beetje (1 pompje) foundation te gebruiken en dan met het minerale poeder dus af te poederen.

De dekking is prima en de houdbaarheid ook. Mijn make-up blijft prima de hele dag op zijn plek.

IMG_0765         IMG_1300

Ik koop mijn poeder EUR 29,95 bij de schoonheidssalon van Sylvia Eising aangezien ik daar ook mijn schoonheidsbehandelingen laat doen. Ik doe echt enorm lang met een potje omdat het zeer zuinig is in gebruik (a little goes a long way). Zeker wel een maand of 10 denk ik.

IMG_1304             IMG_1305

 

Op deze foto’s draag ik alleen de minerale poeder dus geen foundation. Prima dekking en het effect is erg mooi.

Ik maak dus ook gebruik van de schoonheidsbehandelingen van Auriege, deze  biedt een groot aantal behandelingen om de huid in een optimale en zo goed mogelijke conditie te houden. De behandelingen zijn tweeledig. Het ene deel is huidtype afhankelijk, het andere deel is seizoensgebonden. Daarbij is afwisseling erg belangrijk. Mijn schoonheidsspecialiste adviseert altijd en doet daarom de ene keer een preventieve seizoensbehandeling en de andere keer een normaliserende behandeling. Zo werkt ze gedurende de ene keer aan de vertraging van de veroudering en de andere keer aan de verbetering van mijn huid. De behandelingen zijn heerlijk en ik ga 1x in de 8 weken (ongeveer).

Ga jij wel eens naar de schoonheidsspecialiste?

Annette

 

 

 

 

9 thoughts on “Auriége – Mineraal Poeder

  1. Ziet er goed uit en ik ken het, ze gaan echt heel lang mee.Ik heb een poeder van Chanel Les Beiges ( was echt even een verwenmomentje), nu gebruik ik de poeder van Colorescience (met SPF). Vroeger ging ik elke maand naar de schoonheidsspecialiste… de laatste tijd niet meer. Als het kon, zou ik alleen voor de massage gaan, die vind ik het fijnst van de hele behandeling!

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #19 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s