Zoektocht naar een lekkere winter jas

Ook al kunnen we nu nog genieten van heerlijk nazomer weer, denk ik dat we over een maandje toch echt wel aan de winterjas zullen moeten. Ik baal er ook van (vooral dat het alweer zo vroeg donker wordt) maar ja, het is niet anders.

Stiekum hoop ik natuurlijk op een zachte winter net als vorig jaar. Voor mij hoeft het niet zo koud en vooral de sneeuw mag van mij wel weg blijven. Nou ja, 1 weekendje dan 🙂 bijv. met kerst ofzo?

Maar goed die winterjas dus. Ik heb al een paar jaar dezelfde dus wil dit jaar eigenlijk wel weer een nieuwe. In mijn speurtocht op het internet kwam ik bij Esprit terecht.

Leuke items, redelijk tijdloos dus kunnen een paar jaartjes mee. Mijn oog viel op deze jas. Gewoon simpel maar lekker warm. Zo te zien zit er een lekkere warme voering in en hij heeft een capuchon ook wel handig voor iemand die altijd zonder paraplu de deur uit gaat zoals ik.

Esprit Jas

Ik moet er nog niet aan denken om s’ochtends in de kou weer de autoruiten schoon te gaan staan krabben. Ik woon vlak bij de hei wat betekend dat ik al als een van de eerste (van bijv. collega’s) sta te krabben en er ook het langst mee door ga. Als je vlakbij de hei woont is het gewoon altijd vochtig en tsja, dan heb je maar een klein beetje (vries)kou nodig en hup je ramen zitten dicht. Ben wel heel blij trouwens dat ze tegenwoordig van die spray’s verkopen die je helpen om je ruiten snel ijsvrij te krijgen.

Het voordeel van dat het weer vroeg donker is dat we natuurlijk lekker kunnen cocoonen en de geurkaarsjes (of deze) weer aan kunnen (nou brand ik die ook gerust in de zomer hoor), lekker kneuterig ;).

Maar goed, genoeg over de winter….. Deze winterjas gaat even onder de favorieten knop! Ga ik nu nog even lekker met een kop thee in de tuin zitten.

Hebben jullie al een fijne winterjas of moet je net als ik nog op zoek?

 

Annette

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s