Sample Saturday

Decleor – BB cream

Al eerder heb ik producten van het Franse Decleor gebruikt maar ik was zelden enthousiast. Lees bijvoorbeeld een vorige Sample Saturday of de crème -> Klik hier. Ook voordat ik ging bloggen (inmiddels meer dan 5 jaar terug dus) had ik wel eens producten van Decleor in een beautybox die te ‘zalvig’ waren, niet mijn ding dus. Toch nam ik de proef op de som met dit tubetje met BB crème en ging deze mee op vakantie naar Krakau. Prima formaat tubetje en het scheelde weer een fles foundation in de koffer.

Decleor Hydra Floral Medium BB cream

Welk merk?

Huidverzorging van Decléor vindt zijn basis in aromatherapie, daar waar de schoonheidsconcentraten een zeer diep bereik in de huid hebben. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Decleor BB cream Medium Hydra floral

Wat is het?

Decleor Hydra Floral Multi Protection Crème beschermt de huid, maar is daarnaast ook een foundation die zorgt voor een natuurlijke en vlekkeloze huid. Het hydrateert de huid 24 uur, verlicht en egaliseert de teint, verfijnt de huidtextuur en corrigeert oneffenheden, beschermt tegen de zon en beschermt tegen andere invloeden van buitenaf. Decleor Hydra Floral Multi Protection Crème geeft een fris, gehydrateerde huid met de perfecte teint als resultaat.

Decleor Hydra Floral medium bb creme

Wat vond ik ervan?

Erg goed, heel blij met de kleur, de textuur en de houdbaarheid van deze foundation. Hij is gewoon precies de goede kleur voor mijn huid. Het tubetje is nog niet leeg, hij is dus ook zuinig in gebruik en ik bewaar hem voor als ik een paar dagen weg ga, want zoals gezegd zo’n tubetje neemt toch lekker makkelijk mee in je (reis)tas. Er zit een SPF van 15 in dat is voor het gezicht wel aan de lage kant dus de claim dat het beschermt tegen de zon zou ik niet willen beamen maar voor een ‘gewone’ (kantoor)dag is SPF 15 wel oké in mijn geval. Maar niet mee in de zon gaan 😊 dan gewoon lekker een goede hoge factor smeren.

Ann Ages Gracefully by Annette

Waar te koop en wat kost het?

De Website van Decleor vind ik eerlijk gezegd waardeloos. Is denk ik gewoon een vertaling van de Franse site, je kunt er ook niets kopen, niet doorklikken op de producten – heb je niets aan dus. Gelukkig zijn er genoeg online webshops die dit product verkopen. Je betaalt voor een fullsize tube tussen de EUR 24,- en max EUR 30,- dat is wat meer dan ik voor mijn Rimmel foundation (klik hier voor een review) betaal maar een goede prijs wat mij betreft. Ja, een aanrader deze BB crème van Decleor.

Annette

 

3 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik vind het best “stoer” dat je totaal iets nieuws op reis meeneemt zonder back-up… Als het helemaal niks zou zijn.. Ook geen ramp natuurlijk, maar alhoewel ik weinig foundation gebruik, ik zou toch voor de zekerheid een meenemen waarvan ik zeker weet dat die goed is. Decleor doet mij denken aan haarverf, haha. Hoe kom ik daar nu weer bij. In ieder geval fijn dat hij zo bevalt!

    Geliked door 1 persoon

    • Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht qua samples 😂 neem inderdaad niet vaak iets mee als back up Haha. Ik had wel nog een bruin poeder mee waar ik altijd mee af poeder, die had in geval van nood wel kunnen werken.

      Like

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s