I Love Beauty Event

Gisteren was ik met mijn dochter naar het I love beauty event van Miss Lipgloss (Cynthia Schultz) in de IJsselhallen in Zwolle. Voor ons is het toch 80 km dus even een flink ritje voor de boeg. We vertrokken om even 10 uur en klokslag 11 waren we er en ging het ook precies open.

IMG_1923

Onze jassen borgen we op in een kluisje (ze zagen er nogal klein uit maar hij was behoorlijk diep dus dat ging prima). We hebben nog even overwogen om een workshop te volgen, dat kon voor EUR 1,50 maar besloten toch maar gewoon lekker over het beursgedeelte te struinen.

Lekker fel-roze lopers overal en leuk ingerichte stands. Ik vond het niet extreem druk dus je kon overal prima kijken. Sommige stands/merken hadden het wel behoorlijk druk maar het was prima te doen.

IMG_1924

Het is voor het eerst dat Miss Lipgloss een event organiseert en ik denk ook wel dat er nog wat dingetjes te verbeteren zijn. Voor zover wij konden zien was er maar aan 1 kant van de beursvloer een ruimte om te eten/drinken en die was vanaf 12 uur ook helemaal vol en geen tafeltje meer te krijgen, maar gewoon aanschuiven bij andere dames ging prima. Het eten was overigens een dikke prima, heerlijk en niet al te duur.

Verder vond ik de variatie leuk maar was het nog niet zo heel groot dus na 3 uurtjes waren wij klaar om weer naar huis te gaan, ik had het wat groter verwacht en dus ook dat we er langer zouden zijn. Er waren veel leuke stands maar ook een paar hele kleine (bijv. Nonique) die gewoon met een ‘tafel’ midden op een pad stond die vielen dus eigenlijk gewoon een beetje in het niet.

IMG_1929

Ook vond ik een beetje veel nagellak stands dat had van mij wel iets minder gemogen (of meer andersoortige stands zodat het meer in evenwicht zou zijn). Uiteraard hebben we de nodige dingetjes geshopt. Van het Revolution doosje zullen jullie nog een review krijgen.

IMG_1936

Ik kocht mijn eerste Yankee-candle :), een nieuwe fles Purity made simple (lees hier mijn review), ook wist ik dat Rimmel er zou zijn met een beursaanbieding dus kon ik ook mijn foundation weer goedkoop aanvullen. Normale prijs van de foundation is EUR 12,99 nu had ik er 2 voor EUR 15,- en kregen we er een nagellakje bij.

Ook kocht ik nog een prachitge nieuwe ring van Quiges waarbij je allemaal losse steentjes kunt kopen (ring compleet was EUR 20,- losse steentjes EUR 5,-) Ik nam de rose-gouden ring met rose-parelmoer steen en nog een bruine ‘diamant’. Ik ben ermee in mijn nopjes.

IMG_1937    IMG_1939    IMG_1943

Isabelle zocht nog een mooie stijltang uit (die krijgt ze onder de kerstboom, sssst geheim, hahaha) en toen vonden we het welletjes.

Al met al een geslaagde dag en hebben we veel plezier gehad.

Zijn jullie bij het event geweest?

Annette

13 thoughts on “I Love Beauty Event

 1. Ik had het wel gelezen, maar ben niet geweest. Het is ook vrij ver van mijn huis vandaan. Had ook zoiets… het zal wel hartstikke druk zijn.
  Wat een leuke ring, trouwens. Heel apart!

  Like

 2. Wat een leuk verslag. Ik ben niet geweest en ik hoorde ook best wel negatieve dingen. Maar ach, het was een eerste keer (zoals jij ook al zei) en dan kan iets gewoon niet vlekkeloos verlopen.

  Like

 3. Dit event kende ik niet en was het ook niet tegen gekomen ergens.
  Leuk verslag en gezellig om samen met je dochter te doen.
  Zou je zelf ook een dergelijk event willen organiseren voor je lezers? Gewoon als het mogelijk zou zijn. Het lijkt mij een erg mooie droom doel voor ons trendbubbles blog in ieder geval. Gewoon als we enorm zouden groeien. Om al onze lezers dan live te kunnen ontmoeten. Tof zou dat zijn.

  Like

  • Het lijkt me leuk om als mijn blog wat groter is een keer af te spreken met wat ‘vaste lezeressen’ om eens van gedachten te wisselen. Een event lijkt me best heftig, leuk natuurlijk, maar er komt wel heel veel bij kijken en in niet de minste plaats de investering die nodig zou zijn. Maar wie weet 🙂

   Like

 4. Ik lees je verslag nu pas, leuk dat je met je dochter geweest bent! Ik had ook graag willen gaan, maar moest vanwege een overvol weekend (en veel te doen voor mijn eigen blog) verstek laten gaan. Leuke dingetjes hebben jullie geshopt!

  Like

 5. Pingback: I Love Beauty Event | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Revolution – Redemption Iconic 3 palette | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Mascara’s die ik de afgelopen maanden heb gebruikt | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: I love beauty beurs | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s