Opgemaakt

Opgemaakt Juli 2019

De nieuwe maand is alweer een week oud, dus tijd om je te laten zien wat ik opmaakte (met behulp van de kids voor sommige producten) in de maand juli 2019. Onder het filmpje staan de foto’s met eventuele linkjes naar de reviews.

Ging er bij jou nog een fijn product op deze maand?

Annette

Pixi tonics -> Klik hier voor de review

Revolution -> zeep om je kwasten te reinigen -> Klik hier

Dermalogica -> Klik hier voor de sample saturday review

Rimmel Foundation -> review vind je hier

 

8 thoughts on “Opgemaakt

  1. Het Garnier masker heb ik nu 3 x gehad in de bananen geur, de werking ervan vindt ik goed alleen de geur ben ik nu zo zat dat ik nu de papaya variant heb ben benieuwd. De aloë Vera wil ik de volgende x proberen. Wordt voor mij weer eens tijd voor een DM bezoekje 😁

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat haarmasker lijkt mij ook wel wat, maar dan in een andere geur. Ik mis de glans op mijn haar, dus als dit haarmasker dat voor elkaar krijgt, top! En ik ga eens kijken voor een leave in conditioner, bij de drogisterijen kon ik er geen een vinden, even online kijken wat ze allemaal verkopen. 😉
    p.s kan je mijn vorige reactie deleten? Wat gek dat mijn “naam” daar weer anders is… Thanks! (hoop dat hij nu mijn normale naam pakt)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s