Boek Review – Slaap zacht door Lisa Jackson

Ik las het boek van Lisa Jackson – Slaap zacht – onlangs op mijn e reader. Het boek bevat 400+ pagina’s en is een thriller. Ik lees eigenlijk alleen maar (Psychologische) Thrillers. Heerlijk om nog even voor het slapen een boek te pakken (of de e reader dus) en een paar hoofdstukken te lezen.

slaap zacht

In dit boek gaat rechercheur Pierce Reed op zoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers levend begraaft.  Als de slachtoffers wakker worden van hun verdoving komen ze er niet alleen achter dat ze levend zijn begraven maar ook nog eens bovenop een ander lijk liggen.

Jakkes!

Hieronder een korte recensie van het boek;

Rechercheur Reed wordt geconfronteerd met de lugubere moord op zijn ex-vriendin. Zij is levend begraven in een doodskist boven op een ander lijk. Reed ontvangt briefjes met aanwijzingen waaruit blijkt dat het hem persoonlijk aangaat. Nikki Gilette, journaliste van de plaatselijke krant, doet er alles aan om het verhaal te kunnen publiceren totdat blijkt dat zij ook betrokken wordt bij de inmiddels vele moorden. Reed en Gilette besluiten samen te werken wat leidt tot ongeloof van collega’s, een ongrijpbaar verlangen naar elkaar, en hopelijk tot de moordenaar.

Ik vond het boek Slaap zacht wel oké, niet heel erg eng (ik heb wel engere (is dat een woord?) boeken gelezen) maar leest lekker weg. Een paar maanden terug heb ik ook nog een ander boek van deze schrijfster gelezen met de titel Rozenkrans over de moorden op een aantal zusters in een klooster.

rozenkrans

Als je wel van spannende boeken houdt maar niet ‘te eng’ kan ik je boeken van Lisa Jackson met een gerust hart aanraden. Ik koop mijn e-books eigenlijk altijd bij bol.com

Welke boeken zou jij mij aanraden om te lezen?

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s