Opgemaakt

Beauty empties april 2023

Ook al hebben we nog een paar dagen in april te gaan had ik tijd om de beauty empties op te nemen dus gelijk maar gedaan. Je ziet in de video welke producten ik deze maand weer op heb gegeten, gespoten, geknepen etc 🙂 altijd leuk om te zien (ik kijk ook graag dit soort filmpjes bij andere bloggers). Voor volledige reviews gebruik de zoek functie op mijn blog of klik op de linkjes onder de video.

Ging er bij jou nog een fijn product op deze maand?

Annette

Revitaltrax – Klik hier

Elemis pro collagen creme – klik hier

Verso serum – klik hier

pro filler John Frieda – klik hier

Iglow wimperserum – klik hier

4 thoughts on “Opgemaakt

 1. Leuk om te zien weer. Ik kocht een paar maanden geleden bij het Kruidvat van die verwarmende oogmaskers maar was ze vergeten, kon vannacht niet slapen dus dacht ik doe er eentje met walvissengeluiden op Spotify 🙂 Deed dus helemaal niks behalve prikken in mijn ogen. Ik maakte een oogcréme op van Clarins voor mannen. Kocht ik vorig jaar voor de verjaardag van Ed maar hij gebruikte het niet. Vond het zonde om te laten bederven. Voelde heel verfrissend en ik had echt het idee dat het hielp tegen donkere kringen. Verder mijn laatste restje White Linen eau de parfum. Fijne woensdag. Benieuwd of je inmiddels in het bezit bent van een nieuwe baan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Behoorlijk veel opgemaakt deze keer, maar er zaten natuurlijk ook mini’s tussen. Ik ga ook een keer kijken naar dat wimperserum waar je het over had, die op Bol.com staat, mijn wimpers lijken steeds korter te worden. Omdat ik nauwelijks meer mascara gebruik zou het ideaal zijn als mijn wimpers er wat beter uitzagen. Die handsoap van de DM is ook een goede tip, ik hou ook van crème zeepjes. Wij zijn bijna door de douchegels van Kruidvat heen, waren toen 5 voor 5 euro en ze zijn echt lekker. Misschien schrijf ik er nog over.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja meerdere mini’s veel ook uit de adventskalender 😂 maar vaak ook
   Toch wel 15ml of meer inhoud dus echt wel aardig om te proberen. Van Elemis krijg je altijd lekker veel samples dus daar kan ik ook nog even mee vooruit 👍🏻🌸

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s