Weekoverzicht

Weekoverzicht 18 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Ik vond mijn nieuwe baan, het was natuurlijk Koningsdag, at een visje en genoot in het weekend van de zon. Lees je mee?

Werk/solliciteren          

Maandag had ik dus een 3e  (eigenlijk 4e als je het gesprek met de recruiter meetelt) gesprek voor een nieuwe functie. Het gesprek was leuk en ik hield er een positief gevoel aan over. Mijn nieuwe toekomstige werkgever gelukkig ook want einde van de dag kreeg ik te horen dat ik een aanbod zou krijgen. We namen even wat eerste details door en op dinsdag kreeg ik het voorstel op de mail binnen. Even wat kort heen en weer onderhandelt nog en toen was het rond. 12 juni ga ik starten als Senior HR business partner.

Eten

Ik had zin in een visje dus trakteerde mezelf op een lekker portie kibbeling bij de Volendamse visboer.

Vakantie

Om te vieren dat ik een nieuwe functie heb gevonden besloot ik gelijk maar een vakantie uit te zoeken (of eigenlijk 2, oeps). 8 mei ga ik lekker met een busreis mee naar de Italiaanse bloemenkust, het was even spannend of ik nog meekon door het late boeken maar ik kreeg einde van de week bericht dat het was gelukt om nog een plekje voor me te vinden. Uiteraard neem ik jullie mee door middel van een verslagje als ik terug ben.

Outfits

Ik had een jeansweek deze week, ik begon de week met de zalmroze trui van de Mango. Dinsdag was ik nog even naar kantoor en had ik de gele sweater en de travelpants aan maar de rest van de week was het gewoon weer de jeans. Op koningsdag niet een fleurig oranje blousje maar de wintertrui van de Zara die eigenlijk al achter in de kast was gelegd maar jongens wat was het frisjes ☹. Ook verder niet veel gedaan met Koningsdag even een snel bezoek aan een braderie in de buurt maar verder gewoon thuis geweest.

Kermis

In Hilversum was er ook kermis. Ik vond het druk en veel herrie haha (ouwe doos hoor!) maar toen ik op woensdag even gezellig met mijn dochter wat had gegeten bij de foodhallen gingen we toch voor een suikerspin. Ze wilde graag een grote beer winnen -lukte ons natuurlijk niet maar toen ik op bed lag kwam er een appje binnen dat ze met haar vriend ook een rondje had gedaan op de kermis en ja hoor, grote beer gewonnen 😊

Aankoopjes

Om te vieren dat ik een nieuwe job heb mocht ik ook een nieuw notitieboek kopen vond ik zelf haha, die van de Hema met tabbladen vind ik altijd heel prettig en zijn lekker dik dus daar doe je rustig een jaar mee. Deze ligt dus vast klaar voor als ik straks ga starten. Bij de Bath & Bodyworks kocht ik een nieuwe autoverfrisser, deze had ik in het verleden al eens in Dubai ook gekocht maar die was kapot gegaan, nu weer een heerlijk frisse linnengeur in de auto, de andere (mango) mag nog even wachten.

Maaltijden

Mijn maaltijden voor de komende week van Uitgekookt.nl kwamen ook weer binnen. De komende week eet ik; andijviestamppot, een lekkerbekje, hachee en Surinaamse bami. Lekker hoor, en zo makkelijk dat ik niet hoef te koken haha.

Weekend

Het was zo zalig weer dit weekend. Omdat ik nog twee mooie boeketten had staan ben ik niet naar de markt geweest, wel heerlijk in de tuin gezeten met een boek dat gold ook voor de zondag. Toen ben ik nog wel even wezen lunchen met W maar daarna heerlijk weer de zon opgezocht.

De komende week dus nog even wat lichte werkzaamheden doen (ik heb de afspraak dat ik naast dat ik mijn vakantiedagen opneem nog alleen monitor vanuit huis) en lunchen met mijn collega om afscheid te nemen en dus voorbereiden voor de vakantie die dan al de week erop zal zijn. Hoe was jouw week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Gefeliciteerd Annette en wat een heerlijke vooruitzichten allemaal en al zo snel met vakantie zalig! Weer veel tijd aan hulp voor m’n moeder besteed de gemeente Amsterdam eist 10 maanden wachtlijst dus ze zou vanaf 15 april hulp krijgen nu eist de gemeente dat het 16 maanden worden….ze wijzigen de voorwaarden steeds zoiets als je huis in de fik staat zeggen dat je niet verzekerd bent. We hebben nu af en toe wat particuliere hulp via een bureau maar zij vragen Euro 75,00 per uur…..Vandaag is Ed jarig dus we proberen er even een “ons” dag van te maken! Geniet van je week en je voorbereidingen voor de vakantie!

  Geliked door 2 people

 2. Gefeliciteerd met je nieuwe Job en het is je weer gelukt🎉💐
  Leuk de Bloemenriviera, daar zijn wij ook met een bus reis naar toe geweest.Ontzettend mooi daar,ach waar zijn wij niet geweest.

  Geliked door 2 people

  • Gefeliciteerd met je nieuwe baan!! Wat fijn!!!
   En helemaal fijn dat je ook nog op vakantie kunt; lekker alles van je afzetten en genieten en ontspannen en dan beginnen met de nieuwe job.
   Goed vooruitzicht!
   Ik wist niet dat bath & bodyworks ook auto verfrissers heeft. Ik had laatst een kaars die naar meloen rook, hemels!!!! De mannelijke huisgenoten vonden het wat minder 😂😂
   Wij waren met Koningsdag in Rhenen, was supergezellig daar!

   Fijne week!

   Geliked door 1 persoon

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe job! En lekker nog een weekje weg, naar Italie, nog nooit geweest, lijkt me zo mooi daar. En zo lekker snel al, zalig! En lekker he, het mooie weer, heb er ook van genoten afgelopen weekend.
  Even stilte voor storm, maar hopelijk valt het mee. Vriendin van mijn vader is gevallen en heup gescheurd. Moet waarschijnlijk revalideren in verpleeghuis. Maar mijn vader kan eigenlijk niet alleen, heeft Parkinson, al een tijdje. Dus dat wordt nog wat. Hij kan ook niet koken, dus heb Uitgekookt al in mijn hoofd om eventueel een paar weken te bestellen.
  En eventueel thuishulp, maar kan nog wat worden…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s