Weekoverzicht

Weekoverzicht 17 โ€“ 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Het was een week die best intensief was en waar een sollicitatie in sneltreinvaart ging. Lees je mee?

Werk/solliciteren          

Eind van de vorige week had ik berichtje via Linkedin ontvangen van een bedrijf dat zij op zoek waren naar een Senior HR business partner, of ik met ze zou willen praten? Ik had aangegeven dat dat maandagochtend wel zou kunnen. Echt een heel erg leuk gesprek gehad met de recruiter. Veel aanknopingspunten bij wat ik tot nu al heb gedaan maar weer een bedrijf in een industrie waar ik niet bekend mee ben. Ze zoeken iemand die 2 locaties kan bemannen 1 in Vreeland (dat is echt een kwartiertje van mijn huis) en 1 in Ede dat is wel wat verder weg maar nog wel te doen. Op dinsdag had ik al een 2e gesprek met de HR manager voor Nederland, ook weer een leuk gesprek en zij wilde graag de vaart erin houden en voorkomen dat ik door een ander bedrijf zou worden weggekaapt ๐Ÿ˜Š haha zo hoor ik het graag. Donderdag dus een 3e gesprek, deze was op locatie in Vreeland (prachtige oude villa aan de vecht) ook weer een goed gesprek. Nu heb ik dus maandag (wellicht dus vandaag als je dit gelijk leest) nog een laatste gesprek en hopelijk volgt dus daarna een aanbieding. Duimen jullie allemaal even mee dat het gaat lukken?

IJsje

Ik geloof dat het 2 weken terug was dat deze kleine bakjes van Hertog ijs in de bonus waren bij de appie. Ik vond dat ik wel een ijsje had verdient en vond hem erg lekker. Er ligt er dus nog 1 op mij te wachten in de vriezer. Helaas nog steeds niet echt ijsweer maar als we daarop moeten wachten ๐Ÿ˜‰

Outfits

Maandag had ik het nieuwe gele wikkeltruitje aan dat ik in Bataviastad had gekocht. Ik combineerde hem met de groene broek van Nikkie die ik al een paar jaar heb, deze is van travelstof, zit heerlijk en kreukt dus niet โ€“ zo zie ik het graag haha. Dinsdag ging ik voor het kobaltblauwe truitje van C&A maar er moest helaas nog wel een t-shirt onder want het is nog steeds niet warm genoeg wat mij betreft. Op woensdag het fuchsia truitje van de Zara (al een paar jaar oud) die helemaal kleurde bij mijn sneakers, love it. Donderdag de crรจme pantalon van de H&M met een jeansblouse.

Aardbeien

Op de markt geurden deze aardbeien mij tegemoet, zo lekker zoet. De eerste ook die ik at dit seizoen zagen er echt prachtig uit en smaakte dikke prima.

Uitslag

Ik kreeg ook de uitslag binnen van het borstonderzoek. Geen afwijkingen aangetoond. Ik mag dus weer 2 jaar door. Dames als je de uitnodiging binnen krijgt, maak die afspraak het is echt maar 10 minuten, beetje ongemak maar ik vind het niet pijnlijk en je kunt je leven er mee sparen. Gewoon even doen!

Maaltijden

Mijn maaltijden voor de komende week van Uitgekookt.nl kwamen ook weer binnen. Zoals je ziet ga ik heerlijk eten de komende dagen van spareribs, tot boontjes van satรฉ tot goulash.

Maskers

Ik had ook nog 2 maskers liggen dus hoog tijd om die eens te gebruiken. Dat lipmasker was helemaal ruk (excuse my French ๐Ÿ˜‰) dat lag binnen 5 minuten in de prullenbak. Dat verwarmende oogmasker was de bomb โ€“ wat een zaligheid. Zo lekker warm en bleef ook echt lang warm, er zat een soort stro/haver weet ik het wat voor spul in, oortjes in en meditatie luisteren. Echt van genoten van dit masker.

Afscheid

Vrijdag had ik een uitvaart en wel van mijn ex-schoonmoeder. Het was een mooie dienst maar wel gek want zij heette dus ook Annette en dan luister je dus en wordt steeds je naam genoemd dat is echt een beetje surrealistische ervaring kan ik je zeggen. Maar blij dat ik even ben gegaan.

Weekend

Zaterdag naar de markt geweest voor het gebruikelijke recept (bloemen en kaas) haha, daarna met W. naar de The Style outlet gereden. Ik kocht deze nieuwe adidas sneakers. Vond de kleurtjes zo leuk. Verder op zondag even in de relax stand en een boek uitgelezen.

Deze week heb ik dus wellicht uitzicht op een nieuwe job, verder staat er niet veel op de agenda en weet ik nog niet wat ik ga doen met koningsdag bijvoorbeeld. Maar daar meer over volgende week. Hoe was jouw week?

Annette

14 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Hilarisch dat lipmasker:-) en dat gele truitje staat je geweldig mooie kleur ook. Je nieuwe baan komt vast helemaal goed vandaag ze nodigen je geen drie keer uit wanneer ze geen interesse hebben รฉn bang zijn dat je weggekaapt wordt. Dinsdag naar de begrafenis van de buurman geweest en ze hadden iedereen gevraagd tulpen, narcissen of hyacinten mee te nemen. Leek wel de Keukenhof zoveel kleur jammer dat de gelegenheid zo verdrietig was. Zaterdag mijn moeder meegenomen voor een lunch in Amersfoort maar helaas (we zaten buiten) begon het na een kwartier te gieten. Gisteren haar belastingaangifte gedaan, nou ja Ed dan en ik heb haar slaapkamer eens goed onder handen genomen. Kijkend naar buiten wil het voorjaar nog niet echt doorzetten het giet. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Dat lipmasker was weer een typisch voorbeeld waarom ik niet van maskers houd ๐Ÿ˜‚. Belasting aangifte doen is nooit leuk – ik krijg gelukkig terug maar je moet er even voor zitten inderdaad. Vreselijk dit weer wordt er zo chagrijnig van ๐Ÿ˜ฃ๐ŸŒท

   Like

 2. Haha, dat lipmasker, ik zou het er benauwd van krijgen! Wat staan al die kleurtjes jou toch goed en succes, ik denk dat die baan wel door zal gaan. Ede ken ik, ligt in de buurt waar mijn schoonouders woonden. Renkum/Heelsum. Mooie omgeving daar.
  Ik ga altijd voor dat bevolkingsonderzoek, inderdaad even vervelend maar ook weer snel gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik hoop dat het gelukt is vandaag! Hopelijk een nieuwe job inmiddels.
  En ja, die onderzoeken zijn heel belangrijk, ook de uitstrijkjes, zelf een keer een foute uitslag gehad, moet er niet aan denken wat er had gebeurd als ik die keer had overgeslagen. Fijn je goede uitslag!
  Was zaterdag ook in de Style Outlets, wellicht zijn we elkaar wel gepasseerd zonder er erg in te hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Rustig is het daar altijd he?! Kan me niet voorstellen dat ze daar goede omzet draaien. Werd zo groot aangekondigd toen ik destijds bij New Balance zat zou al het volk bij Batavia wegtrekken nou helaas tot op heden niet gelukt ๐Ÿซฃ๐ŸŒบ ik hoop vandaag contract te krijgen ๐Ÿคž

   Geliked door 1 persoon

   • Ja, bizar rustig, alhoewel ik het zaterdag voor het eerst redelijk druk zag, bij Nike moest je wachten tot mensen naar buiten kwamen om naar binnen te mogen. Nooit eerder gezien hier. Maar tot op heden niet echt succesvol denk ik, Bataviastad vind ik ook gezelliger hoor. Maar deze is voor mij stuk dichterbij.
    Hopelijk heb je je contract inmiddels ontvangen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s