Wimperserum

IGlow Lash Maximizer

Mijn wimpers zijn me heilig 😊 ik heb mooie lange zwarte wimpers maar gebruik toch graag en regelmatig een wimperserum om ze ook mooi te houden. Vandaag vertel ik je over het IGlow serum dat ik al enige maanden in gebruik heb.

Instagram

Middels een advertentie op Instagram kwam ik in aanraking met dit serum. Ja – een typisch gevalletje van targeted marketing haha. Nadat ik de advertentie tig keer voorbij had zien komen toch maar eens op geklikt en uiteindelijk dus ook besteld.

Ik gebruik al jaren wimperserum, heb er diverse gehad, Revitalash heel goed maar ook erg duur. Daarna een paar keer via de schoonheidsspecialiste een serum gehad die ging toen uit de handel (denk dat daar hetzelfde stofje in zat waardoor het serum van het Kruidvat uit de handel werd genomen).

Wat doet dit serum?

De missie van iGlow is om altijd het beste en veiligste wimperserum op de markt te leveren. De iGlow Lash Maximizer heeft daarom zowel dermatologische als oogheelkundige onderzoeken ondergaan om ervoor te zorgen dat u het veiligste en zachtste product krijgt en tegelijkertijd het meest effectief is.

De iGlow-serums zijn Vegan en Cruelty free.

Breng de iGlow Lash Maximizer dagelijks aan tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Vanaf dat moment hoef je het serum nog maar 2-4 keer per week aan te brengen om het te behouden.

Als je stopt met het gebruik van het wimperserum, neemt het effect af en groeien de wimpers terug naar hun natuurlijke lengte, wanneer de groeicyclus zijn beloop heeft. Houd er rekening mee dat de resultaten van persoon tot persoon verschillen.

Je moet dus wel even – afhankelijk van je eigen wimpers wat geduld hebben maar vaak zie je na 3 tot 4 weken echt wel al een goed verschil. Zelf merk ik dat mijn wimpers sterker zijn (ze ogen wat dikker/voller) en de lengte is echt mooi ook.

Simpel gebruik

Verwijder je make-up en reinig je huid. Gebruik geen op olie gebaseerde make-up remover of reinigingsmiddel, omdat de olie kan voorkomen dat het serum in je huid zakt en het je haarzakjes niet kan stimuleren zoals het zou moeten.

Breng een dunne streek aan op elk ooglid, zoals een eyeliner, net boven je wimperlijn, zodat je geen serum in je ogen krijgt.

Ik gebruik het altijd in de avond voordat ik naar bed ga, maar je kunt het ook overdag gebruiken dan moet je het wel even 2 minuutjes geven voordat je eventueel mascara of iets van oogmake-up gaat aanbrengen.

Zoals gezegd zal het effect normaal gesproken rond week 3 verschijnen. De beste resultaten worden meestal bereikt na ongeveer 6-8 weken. Behoud de resultaten door het serum 2-4 keer per week aan te brengen.

Ik doe dat ook. Omdat ik al mooie wimpers heb van mezelf is het voor mij met name ‘onderhoud’ en probeer ik het minimaal 2x per week aan te brengen.

Prijs en beschikbaarheid

Voor een fullsize betaal je € 55,- ik heb dat er niet voor betaald, ik weet vrij zeker dat ik een aanbieding had en ik denk een paar euro minder maar weet het niet meer zeker, het is alweer een paar maanden geleden. Dit is de site https://www.iglow.me/products/iglow_lash_maximizer

Ik ben heel tevreden over dit serum, wil je toch liever iets dichter bij huis bestellen? Superlash wat ik hieronder beschrijf kun je via Bol.com kopen

Klik hier om te kopen

In 2015 schreef ik al eens over Superlash dat ik ook al een paar keer heb gebruikt, prijs is ongeveer gelijk en werking ook. De serums werken en dat is het belangrijkste. Ik ga binnenkort – het wimperserum van The Ordinary voor jullie uitproberen. Ik heb hem nog niet gekocht maar deze staat op mijn lijstje. Dat zou dan een mooi budget alternatief kunnen zijn als deze werkt. Het artikel over superlash kun je hier nog eens teruglezen;

Gebruik jij een wimperserum? Ben je tevreden over je wimpers?

Annette

5 thoughts on “Wimperserum

  1. Wat heb je prachtige wimpers! Hier helemaal niet tevreden door medicijngebruik vallen ze soms uit en het heeft volgens mij ook met stress te maken en dat kan ik nu even niet uitbannen. Heb het wimpersserum van The Ordinary gekocht en zo’n 8 weken gebruikt. Wel mooi resultaat maar daarna kwam ‘de klad’ erin en was te moe. Nu dus al een paar weken niet maar ik zie wel verschil wimpers zijn nu minder mooi. Toch maar weer proberen dus. Fijne woensdag!

    Geliked door 1 persoon

    • Het wimperserum van The ordinary heb ik ook. Vind hem wel goed maar minder snel resultaat geven dan deze of die van superlash maar voor het geld zeker goed te gebruiken. Ik heb het serum nu bij mijn tandenborstel gezet anders vergeet ik het te vaak haha

      Like

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s