John Frieda

John Frieda – Profiller verzorgingslijn

Een aantal weken geleden alweer kreeg ik een leuk perspakketje met daarin een shampoo, conditioner en anti-heat spray uit de nieuwe Profiller lijn van John Frieda. Ik heb het gebruikt en vertel je er graag wat meer over.

Dun, fijn haar

Deze lijn is speciaal voor het haar dat dun en fijn is. Precies wat ik heb 😊. Deze lijn zou zorgen voor versteviging en het haar ook meer volume geven. Zoals ik hierboven al aangaf bestaat de lijn uit een shampoo, conditioner en spray en zou de lijn 200% verdikking kunnen zorgen.

De formule is gebaseerd op ingrediënten gebruikt in huidverzorgingsproducten, zoals hydraterend hyaluronzuur, dat het haar voller maakt en de vitamine biotine, die het haar versterkt en haarbreuk vermindert. De PROfiller+ lijn is vegan friendly en vrij van siliconen en parabenen.

Biotine slik ik ook via mijn collageen complex en dat is inderdaad bewezen effectief voor je haar (en nagels). Hyaluron smeer ik ook altijd graag. Leuk om dus eens op de ‘oppervlakte’ te testen of het ook aan de buitenkant wat kan doen.

Hoe werkt het?

De formule van de PROfiller+ lijn bevat een unieke textuuropbouwende technologie die het haar voller maakt. Door ruimte tussen haarvezels te creëren en de vezels te structureren worden de haren direct dikker. Zo zorgt de technologie voor een volumineus kapsel dat niet alleen voller oogt, maar dat ook is.

De producten

De producten zijn siliconenvrij zowel de shampoo als de conditioner en de spray. De eerste wasbeurt was echt al heel lekker, de shampoo schuimt lekker op en je haar voelt schoon aan, de conditioner is lekker dik en laat zich goed verdelen over het haar (de lengtes en puntjes). Ik merk zeker dat ik na het gebruik van deze producten ‘meer’ haar uitknijp dan zonder de producten 😊 haha je snapt het wellicht maar als ik de douche uitzet heb ik altijd een klein staartje uit te knijpen en nu echt wel wat meer.

De spray vind ik niet fijn. Die heb ik inmiddels uit het regime gehaald. De eerste dag zit mijn haar goed maar op de tweede dag lijkt mijn haar ‘vettig’ en zit het niet meer goed. Ik heb de spray diverse keren gebruikt en dus ook met de hoeveelheid gespeelt maar dit is geen product voor mij.

Resultaat

Zoals je kunt zien op de foto’s heb ik echt wel ‘poofy’ haar als ik de shampoo en conditioner heb gebruikt – Foto links. Op de andere foto heb ik mijn reguliere zilvershampoo gebruikt. Mijn haar heeft dan net iets minder volume. De foto’s zijn gemaakt na een douchebeurt in de avond (vandaar het vermoeide gezicht haha) no make-up maar het gaat dus om het haar 😉

De shampoo en conditioner vind ik zeker goed en zou ik ook aanraden als je ook worstelt met fijn haar of haar dat dunner wordt. Je koopt de producten gewoon bij de drogist (kruidvat bijvoorbeeld). Dikke prima dus 😉

Merk jij dat je haar dunner wordt nu je wat ouder wordt?

Annette

4 thoughts on “John Frieda

  1. Mijn haar wordt zeker dunner. Heb zo’n 10 jaar geleden enorme kale plekken gehad door stress en is nooit meer hersteld. Haar is nu ook kort omdat het veel te dun en vlassig is voor een mooie lange coupe. Ik ‘moet’ het echt iedere 6 á 7 weken laten knippen en eens in de 6 maanden laat ik wat highlights zetten. Grijs wil het maar niet worden afgezien van een paar sprietjes aan de zijkant heel vreemd terwijl mijn moeder al redelijk jong grijs haar kreeg. Ik gebruik wel speciale shampoo van Mediceuticals en spray (eens per week) en daarnaast shampoo en serum van Balea : wächstum und Starke. Bevalt heel goed. Er is ook een conditioner maar omdat mijn haar zo kort is, is dat niet nodig. Zeker het proberen waar als je weer eens in de DM komt om de prijs hoef je het niet te laten, rond de 2,50 voor de shampoo en serum iets duurder. Heb mij overigens door de kapper laten vertellen dat van binnenuit verzorgen nog het beste is d.m.v. voeding, biotine en weinig stress:-)

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb dun maar heel veel haar, dus als ik het goed föhn krijg ik veel volume…wat ook weer snel inzakt. Omdat ik veel haar heb moet ik altijd goed opletten als ik het verf, dat ik geen laagjes mis. John Frieda heeft vaak wel goede producten, ik heb een tijdje hun haarverf gebruikt, dat was zo een foam en dat verdeelde altijd gemakkelijk over en door mijn haar. Die is rond de 16 euro, nu koop ik vaak de goedkopere, maar merk wel dat de kleur dan weer sneller vervaagt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s