Opgemaakt

Beauty empties November 2022

November is voorbij dus laat ik je zien wat ik opat, leegkneep, opdruppelde, opsmeerde en al van dat 🙂 Mooie producten maar ook een paar die ik niet opnieuw zou kopen. Hadden jullie nog fijne producten die leeg gingen deze maand?

Annette

Reviews;

Revitaltrax – Klik hier

Banila Co – Klik hier

Retinol Revolution – Klik hier

4 thoughts on “Opgemaakt

 1. Leuk weer om te kijken. Hier ging een douchegel op, een lippenbalm van Too Faced (Hangover) en mijn eerste Secret deodorant (Powder Fresh). Moest er erg aan wennen na de sprays maar bevalt nu goed. Geur prima al ruik ik nu nog helemaal niets. Verder een kruidentandpasta van de DM maar volgens mij is de samenstelling gewijzigd want vond ‘m niet meer zo fijn. Fijne woensdag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Goede tip van de groene versie van Garnier, ik weet nooit welke ik moet nemen, ze zien er allemaal altijd heel aantrekkelijk uit. Ik heb de 1% retinol van Revolution toch maar gekocht, ik mis het echt als ik geen retinol gebruik. Die zelfbuiners voor ’s nachts vind ik wel spannend, ik zou het zlef liever overdag op doen dan kan ik het een beetje in de gaten houden. /weet jij waarom het specifiek voor de nacht bedoeld is?

  Geliked door 1 persoon

  • Het is niet voor de nacht hoor maar ik vind dat zelf wel prettig dan wordt je wakker met een kleurtje. Vaak hebben ze wel een paar uur nodig om op kleur te komen dus als je in de ochtend doet heb je pas einde van de dag resultaat. Nu wordt ik wakker en is de kleur op zijn mooist. De bondi sands uit de beautybox is wel een slaapmasker dus die is echt voor de avond maar zou natuurlijk ook gewoon overdag kunnen maar ik vermoed door de reden hierboven dat deze ook na een paar uur op zijn mooist is 😉👍🏻

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s