Weekoverzicht

Weekoverzicht #221

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Ik ben overvallen door vermoeidheid, zette de kerstboom maar vast neer en at heel veel chocolade 😊 Lees je mee?

Outfitjes

Deze week was het weer voor sjaals, echt sweater weather vond ik het. Op maandag droeg ik de groene coltrui en zwarte ruitbroek, beiden van vorig jaar. Ik had mijn sjaal hier nog om want op kantoor is het op maandagochtend goed koud als het hele weekend de kachel uit is geweest. Later in de ochtend deed ik hem wel af hoor. Dinsdag de Frida-Kahlo sjaal op een jeans en het colbert van H&M. Donderdag de aqua trui op een grijze jeans. Van de rest van de week heb ik vergeten foto’s te maken 😉

Kerstboom

Woensdag tijdens het thuiswerken vielen er 2 grote meetings uit. Verder was het stilletjes dus besloot ik maar de kerstboom van de vliering te halen en die gedurende de dag op te zetten. Ik had de kerststal van mijn ouders gekregen, die is onderhand antiek denk ik want die hadden we als kind dus al thuis staan. Nu mag hij bij mij staan.

Uitgekookt

Lekker gegeten ook weer met de maaltijden van Uitgekookt.nl

Heerlijke rode kool met gehaktballen, een spinazieschotel (die was echt zalig) en een kip kapsalon ook echt heel lekker. Ik at ook nog een stamppot met rookworst maar ook die vergeten te fotograveren.

Chocolade

Ik was maandag al moe toen ik aan mijn werkweek begon. Weet niet of het de tijd van het jaar is, dat weer zo donker is als ik naar het werk ga en weer thuis kom, alles wat er op het moment speelt op het werk. Het zal wel een combi zijn maar ik zat niet zo lekker in mijn vel. Wat wel lekker was was de chocolade die ik van W. had gekregen die vorige week in België had gewerkt 😊 een chocolade mannetje en een doos Leonidas (die is nog niet leeg hoor! Maar wel bijna haha).

Black Friday

Ik heb me keurig ingehouden met Black Friday – ik kocht wel 3 verpakkingen Revitaltrax met een mooie korting en wat heerlijke Elemis producten die een goede korting hadden. Als het binnenkomt zal ik even een unboxing doen. Ik ga nog een dagje naar Duitsland en December is altijd een maand waar het geld snel verdampt dus beter even op de centjes letten verder. Ik had wel ook nog in de uitverkoop wat nieuwe onderbroekjes van Dedoles gekocht. Inmiddels zijn al mijn onderbroekjes van dit merk. Ik koop ze wel altijd in de Sale, anders vind ik ze te duur. Deze waren nu 3 euro per stuk.

Weekend

De nageltjes laten doen. Was nog niet helemaal nodig maar anders kwam het heel ongelukkig uit met de kerst. Ook een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialiste gehad. Uiteraard even naar de markt geweest en mijn buurtjes hadden een baby dus ook even een babyshopje gedaan. Ook vergeten op de foto te zetten maar had een uberschattig vestje gekocht voor de kleine man.

Zondag ga ik shoppen met W bij de Westfield mall of the Netherlands. Mijn aankoopjes laat ik je volgende week dan zien. Want ik maak dit vast zaterdagavond omdat ik niet weet hoe de zondag verder loopt en ik geen zin heb om te stressen dat het weekoverzicht er nog moet komen.

Hoe was jullie week? Ook last van vermoeidheid?

Annette

14 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Ik ben ook snel moe tegenwoordig en zie ook vaak ergens tegenop. Nu was ik van de suiker af maar de laatste tijd snoep ik weer en qua energie kan ik het merken, toen ik gezonder at had ik veel meer energie. Moeilijk nu met de december maand. Gezellig Duitsland binnenkort, ik wil graag naar een Duitse kerstmarkt eens kijken of dat binnenkort gaat lukken. Als je naar de Mall of the Netherlands gaat zorg dan dat je er op tijd bent anders is het drama, ik woon er dichtbij maar in het weekend staat het er altijd vast. Fijne week toegewenst.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk woord sweater weather:-) nog steeds zo moe en net nu mijn moeder zorgbehoeftiger is geworden. Qua huishouden kan ze nu bijna niks meer. Gestopt met ingezonden brieven naar kranten, teveel tijd. Alleen een lippenbalsem van Too Faced gekocht, ok 2 maar er is nooit korting op dit merk. Gisteren voor we naar mijn moeder gingen nog even in Spaarndam geweest maar weinig korting en niet veel leuks. Eens met Bianca dat je op tijd in die Mall moet zijn waren er een keer op zaterdag maar teruggegaan omdat het zo druk was. Hoop dat je wat minder moe bent deze week. Fijne week! Mooie bloemen!

    Geliked door 1 persoon

    • We waren er een half uur voor het open ging om half 12. Dat ging nog net. Beter om doordeweeks te gaan. Sterkte met je mams. Stond vandaag toch weer moe op en ben deze week ongesteld 😞dus zal er niet beter op worden ben ik bang 😂🌺

      Like

  3. Ik was ook in Westfields gisteren, gelijk om 12.00 uur, maar wat werd het druk s middags he?!
    Ook ik ben moe, zal idd tijd van het jaar zijn en ik gok ook onze leeftijdsfase 😩
    Fijne week!!!!

    Geliked door 1 persoon

  4. Ben al weken moe en keelpijn echt balen maar ik hoor het ook veel om me heen dus zal wel in de lucht hangen .Ik was deze week in Dusseldorp op de kerstmarkt heel gezellig en nog niet druk in deze tijd .sterkte met je werk .

    Geliked door 1 persoon

  5. Mooi, je kerstboom. Heb zelf niks met kerst maar vind de bomen en lichtjes altijd zo leuk. Hier ook al wat hangen. Mall of the Netherlands beter door de week doen ja, stuk minder druk. Zag je kaarsen al op Insta. Zelf zaterdag bij B&BW in Amsterdam geweest. Al jaren fan van dit merk, en elke keer in Florida gesmeekt of ze niet ook in NL een winkel konden openen. Mijn gebeden zijn verhoord 🙂
    Hier ook wel moe ja, maar ook drukke weken achter de rug. Er komt nu een iets rustiger periode, hopelijk vermoeidheid dan ook wat minder. En dat donkere weer, bleegggh…

    Geliked door 1 persoon

  6. Dat donkere…vreselijk en ik ben ook al tijden moe van niks. Schattig en lekker dat chocolade kereltje en schattig zo een kerststal. Hier helaas geen boom, die gaat geheid 100 keer per dag om. Ik wil toch iets kersterigs neerzetten maar geen idee wat…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie