Unboxing

Huidverzorging-bestelling Douglas & Elemis

Geen reinigers meer, dus dat betekende een bestelling plaatsen 🙂 Ik had nog een kadobon van de Douglas liggen dus daar bestelde ik een aantal items en ik deed ook een bestelling bij Elemis. Wat ik allemaal kocht (en kreeg) zie je in het filmpje. Ik zit het komende jaar wel goed in de reinigers, haha dus kan even lekker vooruit. Die toner is goddelijk by-the-way daar ben ik al mee begonnen en die is echt zalig.

Zit er nog iets bij waar jij graag een review van wilt zien?

Annette

Er staat al het nodige online van Elemis, ook van Banila Co vind je al een review online;

Rose balm Cleanser – Klik hier

Collagen Marine Cream – Klik hier

Elemis eye treatment – klik hier

Banila Co – Klik hier

en nog een paar andere producten als je in de zoekbalk op Elemis zoekt kom je ze allemaal tegen.

7 thoughts on “Unboxing

 1. Mooie producten heb je gekocht. Ik ga ook eens bestellen bij elemis, leuk al die mooie extra’s erbij. Ik bestel altijd bij look fantastic maar krijg er nooit een sample of extraatje bij.

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijke producten je mag ze wat mij betreft allemaal reviewen. Ook fijn inderdaad zo’n pompje geen gedoe met deksels en prutsen in de douche zodat er geen water inkomt. Ik bestel niet meer bij Douglas nooit samples of iets extra’s ook al wordt het beloofd. Ook de vakkennis in de winkels laat (mijn mening) te wensen over en zo goedkoop zijn ze nu ook weer niet.

  Geliked door 1 persoon

  • De winkel is inderdaad waardeloos qua vakkennis. Was ook verbaasd over de samples of eerder aangenaam verrast want de vorige keer kreeg ik ook niets. Het is dat ik een kadobon had maar het is niet mijn winkel zeg maar 😉

   Like

 3. Wat een heerlijke producten heb je besteld. Super benieuwd naar Shiseido en natuurlijk de producten van Elemis. Bij de Douglas bij ons kan de eigenaar mij altijd heel goed adviseren en toen wij een keer gingen voor een parfum, de verkoopster, een jong meisje wist werkelijk alles erover te vertellen. Gek genoeg bij ICI Paris hier kijken ze mij altijd wat vaag aan en vond ik de eerste kennismaking daar geen succes. Maar dat zal per filiaal verschillen en zo vaak kom ik er ook niet, wellicht is dat een andere keer weer anders.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s