Weekoverzicht

Weekoverzicht #189

We kunnen toch wel stellen dat de lente echt van start is nu, ondanks dat ik nog wel even de autoruiten moest krabben geniet ik enorm van die heerlijke zonnige dagen. Dat er nog maar vele mogen volgen, wat jullie? Hoe ik mijn week door ging deze week? Je leest het hieronder.

Werken

Prima weekje weer op kantoor, wat sollicitatiegesprekken gevoerd, begonnen met wat klussen van mijn ‘lijst’ 😊 toen ik ging werken heb ik op het whiteboard in het kantoor een lijst aangelegd van alles wat me te binnen schoot, opviel, of uit wilde zoeken. Nu ik echt helemaal op mijn plek zit een begin gemaakt om deze lijst nader te onderzoeken haha en wat dingen af te gaan strepen.

Hello Fresh

We hadden weer een box deze week. Wel heb ik hem van 3 op 2 personen gezet om Isabelle niet altijd meer mee eet en dan als ze wel mee eet haal ik alleen wat vlees bij (bijvoorbeeld gehaktballetjes bij de spaghetti die we hadden). Zo scheelt het weer wat geld en ook verspilling. We begonnen de week met de Gado Gado, aten op dinsdag de biefstuk met noedels en op woensdag dus de pasta.

Kleding

Ik heb er weer een kleurrijke week op zitten. Ik begon op maandag met een rode outfit. De broek is van Nikkie en het shirt van de Zara (beide oude collecties), dinsdag ging ik voor roze en op woensdag voor retro 😊 donderdag deed ik alles blauw met de lekkere aqua trui al was die toch wel wat warm toen de zon eenmaal het kantoor in scheen.

Waterdrop

Ik neem elke dag ook een fles waterdrop mee naar het werk. De koffie is echt niet te drinken op kantoor haha dus ik houd het bij water en thee de hele dag. Het waterdrop artikel is trouwens al jaren elke week mijn meest gelezen artikel. Wil jij het ook (nog eens) lezen? Klik hier

Stemmen

Op woensdag ging ik netjes stemmen en had ik dus ook gelijk mijn lunchtijd loopje. Het was heerlijk weer en het rode potloodje mocht ik meenemen. Geen idee wat ik ermee moet maar ja.

Skoet

Skoet is weer enorm aan het pruttelen, lord wat is ze vervelend ook. Echt helemaal de weg kwijt. Constant voor de voeten lopen en ik ben dus als de dood dat ik binnenkort een keer een smakkerd maak. Ik vind het lastig merk ik en denk er echt over om haar in te laten slapen want ik denk dat ze zelf ook wel een beetje klaar is maar ik vind het moeilijk en blijf het dus maar voor me uitschuiven. Als ze dan weer zo heerlijk op de bank ligt denk ik, ach arm beestje maar het zal de komende weken toch tot een beslissing moeten komen ben ik bang.

Weekend

Vrijdag was uiteraard na het poetsen van het huis ☹tijd voor de nagels, lekker weer kort en netjes. Ik liep langs de Hema en zag dat de mascara 1+1 was dus ik dacht laat ik er weer eens 1 proberen. Het is echt jaren geleden dat ik voor het laatst een Hema mascara had dus ik ben benieuwd.

Van de bloemen van vorige week nam ik afscheid maar de Freesia’s staan er nog mooi bij dus die laat ik nog even staan. Ik kocht mijn favoriet – alstromera’s die staan altijd lekker lang en komen prachtig helemaal tot bloei.

Een klein shoprondje in Almere gedaan maar eigenlijk kon het me weinig boeien. Vond ook hier best wat winkels die dichtgetimmerd zijn, weinig nieuws onder de zon dus was er ook zo weer weg. Wel kocht ik bij de Norah een rood vestje – altijd handig om zo even aan te schieten en een knit-wear truitje in het wit.

Op zondag deed ik mijn wandeling op de hei en ging ik even naar de zonnebank. Ik wilde ook met de auto door de wasstraat maar op vrijdag was het loeidruk en ben ik doorgereden en op zondag was het niet anders dus ik wacht nog wel een weekje mag het sahara-zand nog even blijven. Gelukkig is het niet heel erg, sommige auto’s zien er echt niet uit maar bij ons viel het mee wat er is gevallen maar de auto is wel vies.

Hoe was jouw week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ach die arme Skoet kan mij voorstellen dat zoiets erg moeilijk is zeker als je haar dan weer zo ziet liggen op de bank. Ja heerlijk weer en ook de komende 2 weken blijft het volgens mij nog zo. Wij waren veel in Amsterdam want moeder ziek dus daar het huishouden en koken. Er moet nu echt een oplossing komen voor boodschappen/eten maar bezorgen wil ze niet en kant en klaar maaltijden ook niet…maar ik sleep mij een ongeluk en dan ook nog het huishouden daar. Thuiszorg in Amsterdam voor huishouden is onmogelijk (u heeft toch kinderen…..) maar broerlief heeft het te druk. Zucht…
  Tijd om een goed koffiezetapparaat te introduceren op je werk! Fijn dat je je nu op je plek voelt heel belangrijk. Fijne week weer!

  Geliked door 1 persoon

 2. De beslissing om een dier in te laten slapen is zooooo moeilijk. Ik heb het afgelopen jaar de knop door moeten hakken, na een paar maanden dubben. Tess was nog altijd zo vrolijk, maar kon bijna niet meer op haar achterpoten staan. Maar toch niet piepen en blijven kwispelen. Ik denk dat je op een gegeven moment op een punt komt dat je weet: “ik was een goed baasje, nu moet ik ook goed voor haar zijn”. En achteraf zul je denken “heb ik t wel goed gedaan” maar je neemt de beslissing niet zomaar en juist weloverwogen. Sterkte Annette. Geniet nog van de mooie momenten!!!
  Ik vind Almere zo’n ongezellig centrum hebben. Ben je weleens in Harderwijk geweest? Ook de polder in 😂 en veel sfeervoller. De blauwe trui met zwarte broek staan je goed zeg!

  Geliked door 1 persoon

 3. Je hebt aangegeven om een lijst te onderzoeken op je werk. Ik ben daar zeer benieuwd naar of je wat voor elkaar krijgt. Meestal kost t geld en wil de werkgever dit niet gaan bekostigen. Maar zo t lezen lijkt t me een menselijke werkgever die echt luistert. Ik was ondersteboven toen je schreef dat kantoorpersoneel op de werkvloer meehielp ivm corona zieken. Ik maak dat niet mee bij mijn werkgever. Toch een bepaalde minachting
  lijkt mij want bij de werkgever waar ik werk ( productie 5 ploegen) gaan kantoorpersoneel echt niet meehelpen. Machtig mooi dat jij ook meehielp! Dankjewel. Zo krijg je wederzijds respect tussen kantoor en productie personeel. En dat heeft alleen maar voordelen. Trouwens altijd een voorstander geweest om dat aan te geven bij sollicitaties. Nu en dan meehelpen op de werkvloer…. Voor nog betere ideeën en oplossingen.
  Skoet. Al 16 of 17 jaar? Zolang ze geen pijn heeft en zichzelf nog schoonlikt is er weinig aan de hand toch? Bij dementie zijn er medicijnen en speciaal eten zou al veel helpen om nog langer van haar te genieten. Maar succes met je moeilijke keuze!
  Dikke knuffel van mij, Claudy.

  Geliked door 1 persoon

  • Het management waar ik zelf onderdeel van ben is heel open en toegankelijk. Staat echt open voor suggesties dus dat is heel fijn. Op mijn lijstje staan dingen als cao update maar we hebben ook personeel dat niet onder de cao valt en ik wil die verschillen minimaliseren. Ook RI &E moet uitgezocht, opleidingen, waardering en beloning en zo kan ik nog wel even doorgaan 😁 Skoet is al bijna 20 dus echt stokoud 😂 maar op het moment gaat het weer zal de 🌞 zijn die haar oude botjes ook lekker verwarmd 😁

   Geliked door 1 persoon

 4. Wat een heerlijke outfits had je deze week, ik houd er van! 🙂 Wat een moeilijke beslissing over Skoet 😦 Wat mij destijds bij Benthe heel erg geholpen heeft, is een artikel van een dierenarts (dat bleek later de dierenarts te zijn die haar leven gered heeft toen ze een maagkanteling had). Als je wilt, kan ik het weleens opzoeken voor je. Sterkte hoor!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s