CHV

CH.V Collageen

Ik had het er al even over in mijn vorige opgemaakt video. Dat ik een product toegestuurd had gekregen wat voor spectaculair resultaat moet zorgen. Nou, ik heb het getest en ga jullie erover vertellen.

Kritisch

Toen ik werd benaderd door het bedrijf Primine gaven zij aan dat zij op zoek waren naar kritische testers voor hun product dat binnenkort gelanceerd zou worden ook op de Nederlandse markt. Ik was nieuwsgierig en toen er geen haken en ogen aan bleken te zitten (ik doe nooit meer samenwerkingen eigenlijk omdat ik het ‘gedoe’ rondom zo’n artikel het niet waard vind). Maar goed, ik kreeg een mooi doosje binnen en kon aan de slag.

Verschil

Het grote verschil met andere collageen aanbieders is dat dit geen poeder of tablet vorm is maar een ‘gelatine’ blaadje dat je op de binnenkant van je wang ‘plakt’ een half uurtje voor het slapen. Hoe simpel wil je het hebben? Handig dus om in te nemen, het is wel even een paar dagen zoeken naar de beste plek en ik vond het ook even wennen aan de smaak (citroen/munt alsof je een klodder tandpasta in je mond hebt 😊).

Oplossen

Het velletje lost snel op, ze geven aan een half uur maar ik merk toch echt dat het na zo’n 20 minuten helemaal verdwenen is. De smaak went snel en je moet er gewoon niet aanzitten. Dat is even een paar dagen uitproberen (je bent geneigd om steeds met je tong te gaan voelen waar het zit, of het nog goed zit, of het al oplost haha beetje als je vroeger ging wisselen en steeds met je tong in die open holte ging).

Resultaat

In de mailwisseling werd aangegeven dat ik na 2 weken het eerste resultaat zou zien, ja ja zei ik nog, jullie weten toch dat ik 50 ben en wellicht dat het dan wat langer duurt allemaal? Nee hoor zeiden ze geloof ons nu maar. Dat deed ik natuurlijk niet, ik blog inmiddels 7 jaar en de claims die bedrijven aan hun product meegeven moet je toch echt met een korreltje zout nemen, of niet?

Na een dag of 10 zie en merk ik toch wel degelijk een verschil mijn jukbeenderen lijken ‘strakker’ en ook de huid onder mijn hals ziet er soepel en stevig uit, hmmm zou het echt? Na 30 dagen, het product is nu op vind ik echt wel dat mijn huid flink steviger is. De neus-lipplooi die ik in december met filler liet opvullen ziet er nog mooier en gladder uit. Ik heb niet veel rimpels dus daar zie ik weinig verschil in maar de huid voelt gewoon alsof het strakker staat. Ik vind het echt wel een goed resultaat.

Kopen?

Het is een pittige prijs maar met mijn code annages10 krijg je 10% korting bij het afrekenen. Het product wordt verstuurd vanuit Belgie dus er zijn geen douane kosten of iets waar je bang voor hoeft te zijn. Een verpakking geeft je een maand product en kost € 89,- met mijn korting dus nog € 80,-. Zeker het proberen waard als je een product wilt dat doet wat het beloofd en ook wat je met cremes echt nooit voor elkaar zult kunnen krijgen.

Op hun site staat uitgebreide informatie – Klik hier – https://www.primine.eu/ en ook een goede video met uitleg over het product.

Ik vind het een aanrader. Ik zou zelf wel na 1 maand de volgende verpakking om de dag nemen zo behoud je het resultaat en kun je met je tweede verpakking toch twee keer zo lang doen. Mooie ontdekking, prijzig maar zijn geld waard wat mij betreft.

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

7 thoughts on “CHV

 1. Wauw Annette, zoiets zou ik ook wel willen testen! Ik heb eerst uitgebreid de eerste foto’s bekeken en wat mij zo opviel was dat het leek alsof je gezicht na 2 weken ‘slanker” was. Je ziet meer jukbeen dan eerst. Toen ik verder las schreef je dat alles strakker aanvoelde dus wat ik zag klopt met jouw beschrijving. Jammer dat ik je hals niet goed kan zien, ik vind mijn hals momenteel al echt oud eruitzien, zo een kalkoenvelletje…brrr…
  Mooi product dus, het was mooier geweest als ze het iets goedkoper hadden gemaakt. Ik ben even gaan googelen en ik zie dat nog een blogger dit getest heb (ik kijk alleen op de eerste pagina), daaronder staat jouw review. Jammer dat die blogger geen voor en na foto’s heeft gemaakt, want bij duurdere producten wil ik altijd graag meerdere reviews lezen ter beoordeling. Al ga ik ervan uit, en dat zie je ook duidelijk dat het zeker wat voor jou gedaan heeft!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik vond dus ook dat mijn gezicht smaller eruit zag 😁 leuk dat je dat zegt. Ik heb helaas geen goed genoeg fototoestel om echt goede foto’s voor dit te maken probeerde mijn cellulitis erop te krijgen 😩 lukt me niet. In de zomer maakt iemand een onflatteuze foto in je korte broek met al je putjes in beeld 😂 en wil je het bewust dan lukt het niet. ….

   Like

  • Hallo daar !

   We hebben uw reactie gezien en we dachten om even te reageren er op 🙂

   Ons website staan er nog reviews, met onlangs nog een before-after toegevoegd.
   We hanteren ook een 100% terugbetaal policy indien niet tevreden van ons product.
   Als u liever nog afwacht: We zijn aan het samenwerken met een paar gekende magazines in België voor een product review, dus u zal het ook daar kunnen lezen !

   Groeten

   Geliked door 1 persoon

 2. Zeker het overwegen waard. Ik zie duidelijk verschil inderdaad wat Babs zegt dat je gezicht over de gehele linie wat smaller is maar ik vind het een duidelijke verbetering vergeleken met de 1e foto. Echt punt voor punt aanwijzen zou ik niet kunnen maar het oogt “frisser”. Jammer van de prijs maar als je het als onderhoudsdosis om de dag kan gebruiken is het nog te doen en goede crémes zijn ook prijzig. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Nutraskin | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s