Weekoverzicht

Weekoverzicht #143

Korte werkweek, terug uit isolatie een tweede ‘woningsdag’ kortom ik vertel je over mijn week 😊

De bos ranonkels was echt prachtig helemaal uitgekomen en pas op zaterdag vielen de blaadjes!

Maandag

Ik mag de maandag beginnen met 2 mensen blij te maken met een nieuwe baan. 1 is dat in elk geval, de 2e wil haar andere sollicitaties nog even afwachten, pfff ik vind het altijd jammer als mensen dat zeggen, je wilt ergens toch graag werken of niet? Ik krijg bij zo een reactie altijd het idee dat het puur om het geld gaat en kijken of er ergens een betere deal te scoren is. Maar goed we wachten het even af. Tussen de middag gaan Isabelle en ik op pad voor onze tweede coronatest. We gaan ook nu weer uit van een negatieve uitkomst zodat zij ook woensdag weer aan het werk kan (werkt in de kinderopvang en zat dus thuis in isolatie). Ik doe mijn work-out en maak dan de spaghetti maaltijd uit de box.

Dinsdag

Koningsdag. Tsja, gewoon maar lekker van het weer genieten, beetje lezen, beetje wandelen en ik ga even langs de Lidl, was ik paar weken niet geweest. Verder doe ik niets….Nou ja, ik boek nog een midweekje naar Limburg eind Juni. Ga toch weer naar Roompot, is het goedkoopst en ik ga ervan uit dat er geen muizen zijn deze ronde haha.

De melkopschuimer van de Lidl stopt er zomaar ineens mee 😦 ik breng hem terug en krijg netjes mijn geld nu dus maar weer even deze gebruiken.

Woensdag

Naar kantoor, de koffiemachine moet nodig een ‘beurtje’ hebben want natuurlijk niemand die er even naar omkijkt als ik er niet ben grrrr. Maar goed, verder regel ik vanalles moet ik laptops zoeken die overal en nergens slingeren (al hebben we de regel dat ze achter slot en grendel moeten) af en toe zijn het net kleine kinderen die je overal op moet wijzen ipv professionele volwassenen. Ik stap wel bijtijds weer in de auto naar huis, ben er wel klaar mee.

Donderdag

Hectische dag uiteindelijk die propvol geboekt zit, tussendoor nog een job aan iemand gedaan (en geaccepteerd). Helaas ook iemand die een andere job heeft gevonden dus al met al schiet ik er met mijn vacatures nog steeds niet veel mee op. Ach het houd me van de straat zeg maar. Ondanks het prutweer ga ik toch even een snel ommetje doen, vind het echt koud en trek dus ook nog maar een extra vest aan en een sjaal om de nek. Waar blijft het voorjaar?

Vrijdag

Bezoekje aan de dokter nav het bloedonderzoek dat ik heb laten doen, alles is goed alle waarden zijn prima of zelfs laag dus kippetjefit. In de middag hebben we de Bob Ross schilderklas en het is erg gezellig en we hebben enorm gelachen. Helaas toch mensen die op het laatst afhaken en dat is balen want het is best duur om te organiseren en dan wil je toch zo veel mogelijk mensen hebben die mee doen. Nou ja, het is goed bedoeld.

Weekend

Naar de markt en deze keer sla ik de dropkraam niet over 😊 zin in! In de middag even wat tulpenvelden bekeken voor alles weer is uitgebloeid. Daarna stort ik me op de blogjes voor de komende week en het huishouden.

Wandelingetjes, opruimen, wassen, poetsen ik houd het nog maar wat weekjes vol nog niet echt zin om te winkelen wacht wel even tot de ‘gekte’ een beetje is bedaard.

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Fijn dat je test negatief was en heerlijk vooruitzicht voor eind juni. Mijn moeder had ook zo’n Lidl melkopschuimer. 1e ging kapot en 2e ook. We hebben voor haar een Inventum gekocht en deze doe het nu al 6 weken uitstekend. Huisje gevonden voor de kat van m’n moeders vriendin en naar nieuws een vriendin van mij (51) ligt nu in het zknhs met Corona. Eind van deze week zou het warmer worden en dat wordt wel eens tijd. Fijne week. Leuke outfit overigens.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik zit nu in resort Arcen van de Roompot en bevalt goed hoor. Geen muis gezien 😉. De prijzen tegenwoordig voor een bungalow zijn niet leuk meer, ik vind het erg asociaal ze denken je boekt toch wel.

    Geliked door 1 persoon

  3. Zo, dat is een mooi Bob Ross geworden! Gaaf he, om te zien hoe “simpel” je soms met een spatel al rotsen en bergen kan maken en met de waaierkwast gras etc. Ik gebruik nu ook soms make-up kwasten voor mijn schilderwerk en soms werkt dat ook heel goed!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s