Unboxing

Caroline Hirons – Winterkit #2

Ik voel mezelf een lucky bastard dat het me gelukt is een Caroline Hirons winterkit te bemachtigen. Vorig jaar had ik deze ook gekocht (klik hier) en heb met volle teugen van al dat heerlijks genoten. Ik had niet verwacht dat het zou lukken om een kit te bemachtigen maar ik denk dat door Covid en de prijs (300 pond) mensen wellicht toch niet massaal hebben gekocht.

Inmiddels is hij wel uitverkocht. Ik ga zeker weer maanden lang genieten van al het moois uit deze kit en uiteraard zal ik jullie voorzien van reviews als ik de producten heb opgemaakt.

Zit er iets bij waar je nieuwsgierig naar bent?

Annette

5 thoughts on “Unboxing

  1. Een lucky bastard met je zeker! :-)Het is mij helaas niet gelukt. Ik had vorig jaar je enthousiasme over de kit gezien en express dit jaar niet al te dure producten gekocht maar helaas niet gelukt.(voordat ik er bij jou over las kende ik Caroline Hirons ook helemaal niet) Ik ga nu dus maar voor een adventskalender maar zijn er helaas toch veel met producten die ik nooit gebruik. (1e wereld probleem)….

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Zelens | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s