Sample Saturday

Monuskin – Skin Activator

Een sample met een Aloe Vera achtig goedje, dat moet fijn zijn. Tijdens mijn vakantie afgelopen zomer in Griekenland gebruikt en wat heerlijk na een dag in de zon. Ik vertel je er meer over.

SS Monuskin (1)

Welk merk?

Ik heb een paar producten gebruikt van Monu skin en maakte kennis met dit merk door de beautybox.  Ik heb al een review geschreven over de een reiniger (klik hier voor review) en daar kreeg ik deze sample dus bij. Later kwam ik erachter dat ik uit 1 van de boxen een flesje met body olie heb van dit merk en die is ook meer dan zalig en ook een nachtverzorging die ik met veel plezier heb gebruikt. Dit vertelt de website:

MONU Professional Skincare produceert al meer dan 30 jaar unieke en zeer speciale schoonheidsbehandelingen. Ze geloven dat de beste manier om natuurlijke schoonheid te bereiken, is door het gebruik van pure ingrediënten en door zich aan deze filosofie te houden, zijn MONU Professional Skincare echt in staat het leven van mensen te verbeteren.

Door het gebruik van natuurlijke bronnen van over de hele wereld, heeft MONU Professional Skincare unieke, zachte en natuurlijk zuivere huidverzorgingsproducten gecreëerd om u er jonger en gezonder uit te laten zien.

MONU Professional Huid-, lichaams- en haarverzorgingsproducten voor huidverzorging bevatten een brede selectie producten die de opmerkelijke eigenschappen van pure, natuurlijke ingrediënten benutten. De unieke formuleringen zijn gemaakt voor veel huidtypes. Bovendien bevat MONU Professional Skincare-formules, zoals u zou verwachten, geen schadelijke chemicaliën, kunstmatige parfums of synthetische kleuren; ze zijn ook niet getest op dieren.

monuskin skin activator

Wat is het?

Een EHBO-kit in een fles, de MONUSKIN Skin Activator belooft de penetratie van andere producten te verbeteren.

– Breng aan voorafgaand aan uw normale moisturizer om ervoor te zorgen dat actieve ingrediënten veel dieper doordringen en effectiever werken.

– Een multifunctioneel product dat iedereen kan gebruiken.

– De huid ziet er rooskleurig, lichter en grondig geconditioneerd aan.

Gebruik:

Breng MONUSKIN Skin Activator aan op een schone huid na het reinigen, gebruik 1-2 pompjes en masseer de gel met vingertoppen in de huid tot het product volledig is opgenomen.

Ideaal aanbrengen voorafgaand aan maskers, oliën, vochtinbrengende middelen, ampullen, enz. Kan ook op zichzelf worden gebruikt om brandwonden, uitslag en andere huidirritaties te genezen.

Monuskin skin activator

Wat vond ik ervan?

Het hoofdbestanddeel is Aloe Vera, zalig dus daar kun je eigenlijk geen kwaad mee doen. Mijn huid slurpte dit goedje gelijk naar binnen na een heerlijke dag in de zon. Echt een fijn product en door de vele toepassingsmogelijkheden ideaal om in het badkamerkastje te hebben.

Waar te koop en wat kost het?

Je kunt dit product in een mooie pompflacon kopen voor EUR 20,- bij FeelUnique. Het is een Engelse beautysite die ook een groot assortiment heeft, het is snel in huis, de service is prima en ze hebben zo ongelooflijk veel producten en merken dat het heerlijk is om rond te snuffelen.

Annette

 

4 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s