Unboxing

Caroline Hirons Winterkit

Ik ben groot fan van de Britse blogster Caroline Hirons. Ik denk dat zij een van de eerste blogs was die ik ging volgen heel wat jaartjes geleden. Caroline heeft meer dan 30 jaar ervaring en neemt geen blad voor de mond, niet in haar reviews en zeker ook niet in het aanspreken van merken op hun verantwoordelijkheid (als merken ons weer eens iets aan proberen te smeren door slimme marketing) 🙂 Heerlijk om haar te volgen. Nu bracht zij een allereerste kit uit en ik wist er 1 te machtigen. Een prachtige toilettas met 12 fullsize high-end huidverzorgingsproducten. Ik laat je zien wat er allemaal in deze kit zit.

Benieuw naar wel product jij het meest nieuwsgierig bent, laat je het me weten?

Annette

13 thoughts on “Unboxing

  • Ik vind haar echt heel goed, lekker recht voor zijn raap en durft bedrijven gewoon aan te spreken op hun BS, en het beste is omdat ze graag met haar samenwerken (ze werkt al ruim 30 jaar in de industrie) luisteren ze ook naar haar hahaha, op Instagram is ze ook hilarisch.

   Like

 1. Dit is vast de box die met de post even “verdween! ” Het is inderdaad een heel mooie box vol met producten waar mijn huid ook heel blij van zal worden. Retinol, hyaluronzuur etc. Ik had een keertje Vitamine A zuur op mijn hals gedaan en oei, dat fikte inderdaad. Met de retinol van Medik8 ging het weer prima. Ik ben wel benieuwd naar Indeed Labs! Ken het merk van naam maar weet daar eigenlijk niks over.
  En zo te horen ben je al druk in je hoofd met de feestdagen..Kerstmis, Feestmis in de kerk, haha! Zalig dat je op vakantie gaat naar zo een heerlijk warm paradijs en die face mist zal zeker zalig daar zijn om te gebruiken! Echt een heel mooie box, skincare 3.0 (of zoiets ;))

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Murad | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Indeed Labs | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Pestle & Mortar | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Japanfusion | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Alpha-H | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Oskia | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s