Catrice – Kohl Kajal in Purple Du Soleil

Onlangs kocht ik bij Make-up Studio in Amersfoort een nieuwe fijne eye-liner in Purple omdat mijn vorige exemplaar op was.  Omdat ik op het moment veel paars draag (in mijn make-up) wilde ik er een bijpassend oogpotlood bij. Helaas bleek dit een miskoop (en duur ook, dus balen) want de pigmentatie was waardeloos en het potloodje geeft nauwelijks kleur af.

IMG_0806

Op zoek dus naar een ander exemplaar en zo kwam ik uit bij het Catrice-schap en nam ik de Kohl Kajal in de kleur 150 Purple Du Soleil mee. Wauw dat was een stuk beter. Mooie paarse kleur en geeft goed kleur af en het mooiste slechts  1,99 euro bij het Kruidvat.

IMG_0808

Top potlood! Dus zoek je nog een mooi paars potloodje kijk dan eens in het Catrice-schap.

Op de dop van het potlood wordt wel een waarschuwing gegeven dat het potlood Carmine bevat. Carmine is een kleurstof die wordt verkregen via de schildluis (net als bij de beroemde roze koeken). Ik heb er geen probleem mee maar heb je dat wel dan is dit potloodje dus niets voor jou.

IMG_0809

Annette

3 thoughts on “Catrice – Kohl Kajal in Purple Du Soleil

  1. Pingback: Ooglook – Party Purple (e.l.f.) | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s